7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Podpořte Klárku, stejně jako Královo Pole

Predavani obalky

Královo Pole sice minulý týden v play off za vítězný konec nezatáhlo, po celé své poslední utkání se ale snažilo finančně podpořit dvanáctiletou Klárku Uchytilovou, která bojuje s daleko těžším soupeřem: s akutní lymfoblastickou leukémií. Celkově se na pomoc Klárky během čtvrtfinále vybralo 4 000 Kč. Obálku s tímto finančním příspěvkem si Klárka o velikonocích převzala z rukou juniorky Nikoly Vaňkové - právě ona je totiž strůjcem myšlenky na podporu Klárky. Nejen Nikola, ale celý klub Králova Pole drží Klárce pěsti a věří, že tato malá sportovkyně svůj zápas do vítězného konce určitě dovede!

 

Klárka se narodila v roce 2004 v Bezděkově u Chotěboře a v současné době chodí do šesté třídy. Mezi její záliby patří sportovní gymnastika, hra na kytaru, keramika a skaut a kromě toho navštěvuje také kroužek mladých hasičů. Její rodina se dozvěděla teprve nedávno, že Klárka trpí akutní lymfoblastickou leukémií, nejčastějším nádorovým onemocněním dětského věku. Léčba Klárky je proto v počátcích a probíhá v pražské Fakultní nemocnici v Motole.

 Klarka

Královo Pole přispělo Klárce minulý týden za každý zahraný bod ve čtvrtfinále 10 korunami. Stejnou akci plánuje klub i na konci dubna, kdy se bude v hale na Vodově hrát finále juniorské extraligy. Klárku ale může finančně podpořit kdokoli, a to na číslo účtu 2110409754/2700.

Darované příspěvky chce Klárčina rodina využít na výdaje spojené s léčbou a také na další finanční zajištění rodiny - léčení totiž potrvá ještě dva roky a vyžaduje každodenní péči Klárčiny maminky, která z tohoto důvodu přijde o práci. „Děkujeme všem dobrým lidem, kteří přispějí a pomohou nám v této těžké životní situaci," vzkazuje všem dárcům rodina Uchytilových.

 

Certifikat 

 

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT