7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Juniorky budou v sobotu čarovat doma. Finálový turnaj je za dveřmi!

Juniorky

Brněnské juniorky už dělí jenom tři dny od závěrečného turnaje sezóny, ve kterém se rozhodne, kdo ovládne letošní ročník juniorské extraligy žen. Po úspěšném prvním finálovém turnaji v Prostějově, ve kterém hráčky Králova Pole překonaly všechny své soupeřky, pokračuje družstvo pod vedením Marka Meriače v intenzivní přípravě. „Minulý týden jsme absolvovali krátký kemp v Mikulově, teď už se připravujeme se všemi 14 hráčkami v domácím prostředí," shrnul Meriač. „Moc se na turnaj těšíme a touto cestou zveme všechny fanoušky dobrého volejbalu na náš první sobotní zápas!" Ten odstartuje v hale na Vodově v 18 hodin.

 

Královo Pole by rádo o nadcházejícím víkendu navázalo na úspěšné roky 2005-2011, ve kterých získalo juniorský titul hned šestkrát po sobě. Od té doby kraloval juniorské extralize v každé sezóně pražský Olymp. V loňském roce skončilo brněnské družstvo na druhém místě. V sobotu se na Vodově uskuteční obě semifinálová utkání, ve kterých se proti sobě postaví nejprve Prostějov a úřadující mistryně z Prahy. Ve druhém semifinále se pak o postup poperou domácí Královopolanky s týmem Českých Budějovic.

Všichni volejbaloví příznivci se mají o víkendu v Brně na co těšit, užijí si totiž hned dvojnásobnou porci volejbalu. Součástí finále extraligy juniorek bude navíc i Mistrovství republiky mladších žákyň, ve kterém bude o co nejlepší umístění bojovat i družstvo Králova Pole pod vedením Máji Kašubové.

 

Rozpis utkání finále extraligy juniorek:

30.04. 15:00 Prostějov - Olymp
30.04. 18:00 K. Pole A - Č. Budějovice

01.05. 09:30 Utkání o 3. místo
01.05. 11:30 Finále

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT