7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 12.-13. týdne

Logo_Ozveny_tydneHlavním tématem těchto víkendů byla první fáze kvalifikace juniorek o Extraligu ve které se setkala naše děvčata s druhým týmem skupiny I. - VSK Děčín. Po velmi dobrém výkonu v obou utkání se naše juniorky mohou těšit na dubnovou cestu do Liberce, kde se ve druhé fázi utkají s dalšími čtyřmi družstvy o konečný postup.

 

JKY: play-off 1. ligy juniorek

15.3. 13:00 VK Královo Pole B - VSK Spartak Děčín 3:0
  17:00 VK Královo Pole B - VSK Spartak Děčín 3:1
Komentář:

Družstvo Juniorek B se v neděli 15.3. představilo v barážovém dvojutkání proti Děčínu. Před hlučnou a početnou kulisou náš tým zvládl dramatickou koncovku prvního setu a následně i další dva sety a po výhře 3-0 jsi připravily výbornou pozici do druhého utkání. V tom jsme hned v prvním setu potvrdili naše postupové ambice a po výsledku 25-12 jsme mohli slavit postup. Utkání jsme na konec dohráli na stav 3-1 a po něm propukly oslavy postupu do závěrečného boje o extraligu. Poděkování patří všem rodičům, kteří nám fandili a pomáhali. Celý náš tým se na kvalifikaci těší a udělá všechno pro postup. Závěrečný turnaj se odehraje v Liberci 11.-12.4.

Radim Vlček, hlavní trenér

  Odkaz na tabulku soutěže

 

KKY:  31. a 32. kolo Krajského přeboru kadetek

15.3.   9:00 Lokomotiva Břeclav - VK Královo Pole B 3:1
  13:00 Lokomotiva Břeclav - VK Královo Pole B 2:3
Komentář:

Naše soupeřky v prvním utkání předvedly celkové méně chyb a díky tomu první utkání asi i zaslouženě vyhrály v poměru 3:1. Druhé utkání bylo velmi bojovné na obou stranách a také relativně vyrovnané. Nakonec naše žákyně nevyužily dva matchbally ve čtvrtém setu a tak utkání poslaly do tie breaku, který však zvládly a utkání vyhrály.

Pohled trenéra: Jsem rád, že se do utkání zapojily všechny hráčky, včetně dlouhodobě zraněné Mikulicové. Premiéru na nahrávačském postu úspěšně absolvovala Ognarová, která se s nelehkou situací poprala velmi odvážně po nuceném střídání nahrávačky Malachové.

Petr Pavlica, hlavní trenér

  Odkaz na tabulku soutěže

 

KKY:  33. a 34. kolo Krajského přeboru kadetek

22.3. 10:00 VK Královo Pole B - SK Nový Lískovec 1:3
  13:00 VK Královo Pole B - SK Nový Lískovec 1:3
Komentář:

V kraji kadetek se v neděli odehrálo dvojutkání domácího Králova Pole, proti celku Nový Lískovec. Utkání měla velmi podobný průběh a to vyrovnaný první set a poté výkony na obou stranách kolísaly jako na houpačce. Výsledkem velké nevyrovnanosti výkonů v jednotlivých setech bylo sklonění hlav před vítězným soupeřem. 

Petr Pavlica, hlavní trenér

  Odkaz na tabulku soutěže


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT