7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Prostějov i nadále vítězný, Královo Pole na něj nestačilo

Brno St

K prvnímu utkání v novém roce zamířily královopolské volejbalistky na palubovku úřadujících mistryň z Prostějova, které letošní sezónou kráčí zatím bez porážky. Prostějovské hráčky potvrdily své kvality i tentokrát, a tak se Brno vrací domů s prázdnou. „Prostějov nám dnes nastavil výkonnostní rozdíl i další důležité věci, které souvisí se spoluprací, bojovností, projevem, vztahy a přístupem k volejbalu. Profesionální družstvo bude mít profesionální řešení," uvedl po utkání Marek Rojko.

 

 

„Teď se budeme plně soustředit na přípravu na evropský pohár a na domácí zápas s Ostravou. Očekávám reakci družstva na to, co dnes předvedlo. Proto jsme se naším výkonem  po utkání vážně zaobírali," dodal brněnský trenér.

Začátek zápasu byl plně v režii domácích, které se výborně bránily. Skóre se tak vyšplhalo při podání Laury Emmonts až na 2:13 (z pohledu Brna). Královo Pole se dokázalo prosadit jenom středem, ale to ke konkurencischopnému výkonu s favoritem nestačilo, a tak set skončil 10:25.

Ve druhé sadě pokračovalo Brno v ospalém rytmu, kdy bohužel i pěkné bojovné akce končily nevynucenou chybou, a tak i tento set vyhrál Prostějov (15:25). Začátek následujcí sady se nesl ve znamení větší bojovnosti hostujících, kdy se brněnské hráčky držely Prostějovu 2 body na dosah. Pak se ale projevila bohužel opět nesoustředěnost Králova Pole a po sérii zkažených příjmů i podání už pak Prostějov dokráčel až k výhře 15:25.

 

KP Brno - Prostějov 0:3 (10:25, 15:25, 15:25)

 

Barbora Mertová

Foto: Ondra Driml

 

 

 

 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT