7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

KP Brno se v Challenge Cupu střetne s řeckým týmem Thiras

Samsely

Královopolský A-tým pod vedením Tomáše Samselyho už zná svého soupeře v evropském poháru. Jeho svěřenkyně zamíří na ostrov Santorini, kde změří svoje síly s řeckým Thirasem. „Tento tým obsadil v řecké lize třetí místo, takže má bezesporu svoje kvality. Určitě nás tedy nečeká lehký soupeř. Pokusíme se o něm sehnat co nejvíce informací, abychom se na něj dokázali pořádně připravit," uvedl brněnský kouč.


 

Thiras v kvalifikaci Challenge Cupu porazil dvakrát Limasol z Kypru poměrem 3:0, a probojoval se tak do další fáze soutěže bez větších problémů. „Už po prvním vzájemném zápase těchto družstev nám bylo jasné, že se s velkou pravděpodobností střetneme s Řeckem," dodal Samsely.

Královo Pole odstartuje evopský pohár venku na půdě soupeře ve čtvrtek 29. listopadu. Odveta se na domácí palubovce odehraje 4. prosince v 18:00 hodin. V případě postupu do osmifinále by se KP Brno utkalo s lepším z dvojice Pölkky Kuusamo z Finska nebo s maďarským týmem UTE Volleyball Team Budapešť.

„V nejbližších dnech a týdnech nás čeká náročný program, ale já věřím, že všechno zvládneme," uvedl ještě Tomáš Samsely.

 

Barbora Mertová

 

 

 
 
 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT