7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Z Přerova vezeme tři body za výhru bez ztráty setu

PřerovV

Po veliké bitvě s Prostějovem v minulém kole extraligy dnes KP Brno vycestovalo k dalšímu zápasu do Přerova. A královopolské volejbalistky opět ukázaly, že se umí o body prát až do posledních míčů. „Dnes jsme zvládli velký tlak na servisu ze strany Přerova a já musím všem holkám pogratulovat za důležité vítězství," nešetřil po zápase chválou Tomáš Samsely. Jeho tým porazil Přerov 3:0 na sety.

 

„Jsem rád, že jsme se nezlomili v prvním setu a ustáli jsme ho. Ale co mě potěšilo nejvíc, je Denisa Pavlíková. Nicméně pochvala samozřejmě patří úplně celému družstvu," dodal brněnský kouč.

V podobném duchu zápas zhodnotila i kapitánka Klára Vyklická: „V prvním a třetím setu jsme se s Přerovem tahaly o každý míč. Musím dnes pochválit hlavně Denču, jsme moc rády za důležité tři body."

Královo Pole se v první sadě tahalo o vítězství se svými soupeřkami až do koncovky. V ní za stavu 23:23 bralo bod Brno a následně využilo hned první nabídnutý setbol a ujalo se v Přerově vedení 0:1 na sety. Druhé dějství bylo zcela v režii hostujích a Přerov v něm dokázal uhrát jenom 13 bodů. Třetí set přinesl podobné drama jako úvodní sada, koncovku ale opět lépe zvládly královopolské volejbalistky a po výhře 23:25 se radovaly v Přerově ze zisku tří bodů.

 

Přerov - KP Brno 0:3 (23:25, 13:25, 23:25)

 

Barbora Mertová

Foto: David Nerud


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT