7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

KP Brno vydražilo svůj kalendář, výtěžek putuje Lize vozíčkářů

026 DR180230

Královo Pole minulý týden nadělilo pod stromeček 33 200,- Kč Lize vozíčkářů. Přesně tolik peněz se totiž vydražilo v průběhu vánočního večírku KP Brna. Předmětem dražby byl charitativní kalendář, který hráčky A-týmu nafotily ve spolupráci s Galerií Vaňkovka a Ladislavem Samohýlem v nádherných vozech značky Bugatti. Dražil se jak celý kalendář podepsaný všemi aktérkami, tak některé jeho fotografie, které na všechny přítomné dýchly atmosférou 20. let minulého století. Velký zájem byl i o zbrusu nový dres KP Brna, který se na večírku dražil také.


„Myšlenka nafotit kalendář vznikla už na začátku naší spolupráce s Galerií Vaňkovka. Nejdůležitější pro nás bylo najít vkusné a netradiční téma. Shodou okolností se nám podařilo zaujmout pana Samohýla, který nám byl ochoten zapůjčit své veterány Bugatti. Všechno do sebe nakonec krásně zapadlo – kalendář spojuje důstojnou krásu historických automobilů s krásou hráček KP Brna,“ objasnila vznik kalendáře marketingová manažerka Králova Pole Michaela Doležalová. „Symbolicky navíc odkazujeme i k výročí sta let od éry první české automobilové závodnice Elišky Junkové, která v bugatkách závodila a ve své době byla nejrychlejší ženou světa,“ dodala Doležalová.

Na konto Ligy vozíčkářů poputuje nejenom celkový výtěžek z dražby z minulého týdne, ale také z prodeje kalendáře, který stále trvá. Cena jednoho kalendáře je 290,- Kč (pro členy klubu 150,- Kč).

Objednávkový formulář ZDE 

V případě zaslání poštou bude kalendář odeslán ihned po přijetí úhrady včetně poštovného, a to na běžný účet číslo 5415930237/0100 (VS 181121, do kolonky zprávy pro příjemce je potřeba uvést jméno objednávajícího).

„Eliška Junková si v bugatce podmanila mužský svět, ale zůstala ženou. V této době, plné polemik, může být inspirací pro všechny sportovkyně. Vzrůstem malá, schopnostmi výjimečná. Na její odkaz bychom v Králově Poli moc rádi navázali,“ zdůraznila ještě Doležalová. 

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT