7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

I letos v létě KáPéčko pořádá volejbalové příměstské tábory

PT2021

 

Volejbalový klub KP Brno chystá pro děti ve věku 6 až 10 let na léto dva příměstské tábory. První z nich se uskuteční 12.–16. července, druhý tábor je naplánovaný na termín 16.–20. srpna. Na příměstské tábory se mohou přihlásit jak děti, které již volejbal hrají, tak děti, které by si tento sport chtěly vyzkoušet poprvé. „Na obou táborech se děti seznámí s volejbalem v areálu Volejbalových kurtů Lužánky. V průběhu týdne na ně čekají sportovní a pohybové hry a stejně jako v loňském roce se můžou těšit i na beach day v Kuřimi spojený s návštěvou tamního wellness centra," popsal hlavní organizátor tábora Martin Melkes.

 

Zpestřením pro děti byla v loňském roce účast trenéra Volejbalové akademie a statistika A-týmu Martina Štětky či společný trénink s juniorkami KP Brna. „I letos pro účastníky tábora chystáme překvapení v podobě speciálního tréninku," přislíbil Martin Melkes.

V ceně tábora (2 500,- Kč) je zahrnutý program, oběd, svačina a pitný režim. Přihlášky na oba termíny příměstských táborů jsou možné buď prostřednictvím formuláře na odkazu: https://bit.ly/3mTdde1 nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT