7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Před utkáním

KP Brno míří potřetí za sebou do finále Českého poháru žen!

KP ČP Olymp

 

Po dvou triumfech v Českém poháru žen vstupovaly královopolské volejbalistky do letošního Final Four v roli outsidera. V semifinále je navíc čekal silný Olymp Praha, který v extralize neprohrál už šest zápasů v řadě. Jenže KP Brno se na své soupeřky výborně připravilo a zopakovalo to, co se mu povedlo v semifinále ČP proti Pražankám před dvěma lety - porazit je a probojovat se znovu do boje o nejcennější kov. Ve finále se po výhře 3:1 na sety Královo Pole zítra utká v Kutné Hoře s Libercem, který v semifinále zdolal Ostravu.

Číst dál...

KP bude v Českém poháru znovu bojovat o medaile

KP OST ČP web2 16122022 77

 

V loňském i předloňském roce zvedly nad své hlavy volejbalistky Králova Pole vítěznou trofej Českého poháru žen a na svůj úspěch mohou navázat i letos. Znovu se totiž probojovaly do závěrečného turnaje této soutěže. KP si postupem do Final Four sice už splnilo jeden ze svých sezónních cílů, dobře ale ví, že vybojovat pohár potřetí za sebou nebude jednoduché. Hlavní kouč Erik Nezhoda upozorňuje, že jeho letošní tým má úplně jiné a výrazně omlazené složení. Turnajoví soupeři jsou navíc podle něj ve výborné formě. Jeho hráčky dají i přesto v Kutné Hoře do bojů o pohárovou medaili vše. Final Four se tam bude hrát 11. a 12. února.

Číst dál...

KP vyzve v CEV Cupu na souboj srbský Zeleznicar Lajkovac

KP vs CANAR 10102023 6

 

Volejbalistky Králova Pole sice před 14 dny nepostoupily z druhého kvalifikačního turnaje Ligy mistryň do hlavní fáze této prestižní soutěže, jejich letošní evropská pouť tím ale neskončila. Už tento týden KP Brno rozehraje pohár CEV Cup, ve kterém se doma střetne se srbským týmem Zeleznicar Lajkovac. Zápas odstartuje v hale na Vodově v úterý 7. listopadu v 18:00 hodin. Odveta se bude hrát o týden později v Srbsku.

Číst dál...

KP nebude ve Final Four Českého poháru chybět ani letos

KP šten čp 11012024 7

 

Úvodní duel Králova Pole v roce 2024 byl pěkně ostrým startem. Svěřenkyně Erika Nezhody se v něm totiž utkaly doma se Šternberkem o postup do Final Four Českého poháru – soutěže, kterou ovládly v předchozích dvou letech. V prvním setu si s hostujícími KP bez problémů poradilo, a i když Šternberk utkání zdramatizoval výhrou v druhé sadě, na víc mu Královo Pole sáhnout nedovolilo. Brněnské vítězství 3:1 tak znamená, že bude Královo Pole bojovat v Českém poháru o medaile i letos.

Číst dál...

Liga mistrů se hrát v Brně už nebude, KP by finančně srazila na kolena

KP vs BLAI 12102023 60

 

Velká radost z postupu do dalšího kola volejbalové Ligy mistrů a zároveň další obrovské finanční starosti. Taková byla minulý týden v Králově Poli atmosféra po skončení prvního kvalifikačního turnaje této nejprestižnější evropské soutěže. Už úvodní výhra královopolského týmu nad španělským družstvem Gran Canaria znamenala pro KP Brno vstupenku do dalšího kola kvalifikace, královopolský klub ale v tu chvíli dostala znovu pod velký finanční tlak. Podle regulí CEV mělo totiž KP Brno hostit i další kvalifikační turnaj – a znovu hradit náklady všech jeho účastníků.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT