7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Klubové informace

V anketě Nejlepší sportovní kolektiv města Brna jsme stříbrní!

KP 2 misto koletiv Brna 2023

 

Odborná a novinářská veřejnost ocenila naši úspěšnou loňskou sezónu, v níž jsme ovládli extraligu a vybojovali Český pohár žen. V anketě Nejlepší sportovní kolektiv města Brna za rok 2023 jsme obsadili druhé místo – z 19 nominovaných týmů se před náš klub dostal pouze kolektiv Komety Brno s brokovou střelbou. Ocenění v hotelu OREA Congress Hotel Brno převzali hlavní trenér Erik Nezhoda společně s Terezou Hrušeckou a Kateřinou Kuníkovou. Slavnostního vyhlášení se zúčastnili také prezident klubu Richard Wiesner a čestný předseda Miroslav Jaskulka.

Vstupenky na zápasy s předstihem? Jednoduše přes smsticket

SMS

 

Chcete se před zápasy vyhnout frontám na vstupenky nebo si zakoupit vstupenky na více utkání dopředu? Pak právě pro vás je určen portál smsticket, s nímž volejbalový klub KP Brno nově spolupracuje. Pomocí smsticket vstupenky zakoupíte rychle a dopředu z jakéhokoliv místa. Jejich úhrada je možná nejen pomocí platebních karet, bankovního převodu či benefitní karty Edenred, platit můžete jednoduše i z mobilního telefonu nebo tabletu přes Apple Pay a Google Pay.

Číst dál...

Volejbalové kurty v Lužánkách zahájily adventní provoz

Advent

 

Volejbalové kurty v Lužánkách, jeden z nejstarších a největších sportovních areálů na šestkový volejbal v České republice, za sebou mají náročnou sezónu. I přes nepříznivý stav krutů se na nich letos uskutečnila řada sportovních turnajů, konaly se zde příměstské tábory a zázemí samozřejmě poskytly i pro tréninky volejbalového klubu KP Brno. „Každým rokem nám přibývají zákazníci a další rezervace kurtů, čehož si moc vážíme. Odpočívat ale zatím nebudeme, protože jsme minulý týden spustili náš adventní provoz,“ přibližuje správce kurtů Marek Novák.

Číst dál...

Slavnostní zakončení sezóny 2021/22

 KP vyhodnocení web 28052022 103

 

V sobotu byla v hale na Vodově slavnostně ukončena sezóna 2021/22. V jednotlivých kategoriích – od přípravek až k A-týmu žen, byly připomenuty letošní úspěchy a vyhlášeny nejlepší hráčky. „Jsem moc rád, že jsme se tu dnes sešli napříč všemi věkovými kategoriemi. Máme za sebou výbornou sezónu, ve které jsme dokázali vybojovat cenné medaile i vítězství v Českém poháru. Rád bych poděkoval za celoroční práci nejenom všem hráčkám, trenérům a členům realizačního týmu, ale i rodičům, kteří nás v průběhu celé sezóny neskutečně podporovali,“ uvedl na zakončení prezident klubu Richard Wiesner.

Číst dál...

Volejbalové kurty v Lužánkách čeká kompletní rekonstrukce

Novák2

 

Příprava podkladů a projektové dokumentace pro rekonstrukci povrchů Volejbalových kurtů v Lužánkách je v plném proudu. Jeden z nejstarších a největších sportovních areálů na šestkový volejbal v České republice, který loni uspěl v participativním rozpočtu města Brna, by se měl dočkat v letech 2023–2024 opravy v celkové výši 3 000 000 korun.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT