7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

featured

Finálový hattrick dokonán! Na úspěch s KP navázala Dáda v Belgii

KP OLO web 15042022 6

 

Daniela Digrinová ozdobila i letošní sezónu ziskem medaile z nejvyšší volejbalové soutěže žen. Po stříbru a zlatu s Královým Polem se rozhodla pro změnu a zamířila na zkušenou do Belgie. Když ale odjížděla, vůbec ji nenapadlo, že si s klubem Tchalou Volley znovu vychutná finálovou atmosféru. Nakonec si se svými spoluhráčkami na krk pověsila stříbrné medaile. KáPéčko má ale jeho bývalá kapitánka v srdci pořád: „Stýská se mi hodně. Často vzpomínám na různé zážitky, nejvíc mi však chybí lidé, s nimiž jsem trávila několik let skoro každý den,“ přiznává Dáda, která momentálně hájí barvy českého nároďáku v Golden European League.

Číst dál...

Na finálovém turnaji U20 skončily královopolské hráčky páté

U20

 

Ostrava o tomto víkendu hostí také druhé finále juniorského volejbalu, tentokrát v kategorii U20. Královopolská děvčata se do turnaje probojovala z pátého místa a stejné umístění uhájila i na jeho konci. „Nesbírat medaile znamená pro Královo Pole vždy bolest a zklamání. Na turnaji U20 jsme řešili hodně problémů, u řady hráček teď bojujeme hlavně o zdraví. Tým, který v Ostravě hrál, bohužel narazil i na další limity, které mu znemožnily bojovat o cenné kovy. To ale neznamená, že máme málo kvalitní hráčky," říká šéftrenér Volejbalové akademie Erik Nezhoda.

Číst dál...

Dívky kategorie U16 mají za sebou Mistrovství ČR

U16

 

Sezónu 2023/24 má za sebou už i družstvo U16. O víkendu ji završilo Mistrovství ČR, na kterém královopolská děvčata nakonec obsadila 11. místo. Závěrečný turnaj, kvůli několika nešťastným zraněním v šestitýdenním přípravném období, neodehrálo KP v zamýšlené sestavě. „Bohužel nám chyběly tři klíčové hráčky, které měly na postupu do finálového turnaje velký podíl. Převládá v nás proto zklamání – ne z výsledku, ale z nemožnosti naplnění sezónního nastavení a cíle,“ popisuje jeden z trenérů družstva Petr Pavlica.

Číst dál...

Juniorky KP zakončily sezónu na čtvrtém místě

U22KP

 

Královopolské juniorky se se sezónou 2023/24 loučí čtvrtým místem v extralize. Ve finálovém turnaji nejlepších týmu do dvaadvaceti let, který od čtvrtka hostila Ostrava, se KP pod taktovkou Jana Moravčíka probojovalo do semifinále, v něm ale nestačilo na Liberec a výhrou nezakončilo ani utkání o 3. místo proti domácí Ostravě. „Myslím si, že holky v turnaji předvedly své momentální maximum. Tým složený převážně z mladších hráček ukázal, že má potenciál, na kterém lze pracovat,“ uvedl po skončení finálového turnaje hlavní kouč Jan Moravčík.

Číst dál...

Úspěch v extralize se asi koupit dá. Naše cesta je ale jiná

KP vs ŠTEN web 11012024 3

 

Loni byl se svým týmem na výsluní, letos i přes stříbrnou medaili v Českém poháru často čelil kritice, zejména z řad fanoušků. Erik Nezhoda má za sebou v pozici hlavního kouče KáPéčka dvě zcela odlišné sezóny. Poté, co si s družstvem plným zvučných jmen sáhl na zlatý double, vstupoval do sezóny 2023/24 s úplně jinou sestavou. Ta nakonec v extralize stačila pouze na čtvrtfinále. „Zklamaný nejsem. Nějakou chvíli teď může trvat, než se dočkáme dalšího úspěchu. Naším cílem je postavit mladý, perspektivní tým, s chutí bojovat,“ vysvětluje Nezhoda.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT