7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Letní soustředění Bystřice nad Pernštejnem 2017

bystrice n2

Jako každý rok i letos pořádáme soustředění našeho volejbalového klubu a již popáté budeme využívat velmi pěkného prostředí Bystřice nad Pernštejnem.

Termín:  26. 8. – 2. 9. 2017

Místo:   Areál sportu a kultury

             Dr. Veselého 754

593 01  Bystřice nad Pernštejnem

 

Ubytování:   pokoje pro 2-4 osoby s nebo bez soc. zařízení


Stravování:  5 x denně


Cena poukazu:  4.190,- Kč

 

V ceně poukazu je zahrnut odborný volejbalový výcvik, zdravotní péče, odpovídající hygienické podmínky, doprava, speciální materiálové vybavení a další náklady nutné pro průběh soustředění. Každá hráčka obdrží tričko. V ceně poukazu není zahrnuto pojištění (hráčky mají základní pojištění v rámci členství v ČUS). Případné připojištění je třeba si zajistit individuálně.

 

Možnosti placení soustředění:

  1. Soustředění je možno uhradit fakturou, kterou zaplatí Vaše ZO nebo zaměstnavatel (postup je stejný jako při úhradě dětského tábora). Pro Vaši organizaci vystavíme fakturu (pro tento případ uveďte přesnou adresu do přihlášky), kterou organizace uhradí v plné výši. Rodiče pak zaplatí rozdíl, který organizace stanoví.
  2. V případě, že žádná organizace na soustředění nepřispívá, zaplatí rodiče celou částku převodem na bankovní účet 43-9451110277 / 0100

(variabilní symbol = prvních 6 čísel RČ, je důležitý pro identifikaci platby).

 

Termín zaplacení poukazu:   nejpozději do 9. 6. 2017

 

V případě odhlášení Vaší dcery za závažných důvodů do 14. 8. 2017 (na základě lékařského potvrzení) bude vrácena částka zkrácená o provozní náklady a storno náklady pronajímatele). O navrácení peněz musí rodič písemně požádat nejpozději do 30. 9. 2017 (s přiloženými potvrzeními).

 

Po zaplacení poukazu obdrží Vaše dcera nástupní list a pokyny s dalšími údaji.

 

>  PŘIHLÁŠKA  <

 

Organizační záležitosti vyřizuje:   Jana Brunclíková, 602767562, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Účast Vaší dcery na soustředění je jedním z nejvážnějších podmínek pro úspěšné zvládnutí nadcházející sportovní sezóny, tudíž je v jejím zájmu soustředění absolvovat !!!


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT