7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 43.týdne

Žákyně KP bojovaly o postup do Českého poháru. V kvalifikačním turnaji, které hostilo Brno obsadily pěkné druhé místo a zajistily si účast v elitní osmičce. Bližší informace naleznete v přiložených komentářích.


 

KADETKY A: KVALIFIKACE ČESKÉHO POHÁRU STARŠÍCH ŽÁKYŇ

 

27.1. 10:00 KP Brno
- Lanškroun 2:0
Komentář:

První zápas jsme hrály s Lanškrounem. Soupeř hrál spousty balónů zadarmo přesně podle očekávání. Když dobře přihrály, tak dokázaly i zaútočit. V obraně jsme ale hrály dobře a také díky dobře sehraným balónům zadarmo a správnému postavení jsme dokázaly hravě vyhrát 2:0.


27.10. 12:00 KP Brno
- Svitavy
2:0
Komentář:

Druhý zápas proti Svitavám jsme byly slušně nabuzené, protože jsme hrály jedno utkání za druhým. Svitavy měly malé hráčky, což bylo dobře pro naše smečařky, které neměly na síti dostatečnou obranu. V obou setech byl výsledek podobný a vyhrály jsme 2:0. 

 

27.10. 14:00 KP Brno
- Prostějov B
2:0
Komentář:

Třetího zápasu jsme se trochu obávaly, protože jsme nevěděly, co můžeme od Prostějova „B“ čekat. Nakonec jsme s převahou zvítězily opět 2:0.

 

27.10. 16:00 KP Brno
- Moravská Třebová
2:0
Komentář:

Ve čtvrtém zápase prvního dne jsme soupeře z Moravské Třebové dobře znaly z minulého roku a tak jsme o nich věděly, že těmto hráčkám na zem jen tak něco nespadne a v útoku umí dobře ulívat. Takticky jsme utkání zvládly a opět se nám podařilo zvítězit 2:0.

 

27.10. 18:00 KP Brno
- Hradec Králové
2:0
Komentář:

Poslední zápas prvního dne, kde jsme se utkaly s Hradcem Králové bylo po delší pauze mírně nesoustředěné a unavené. Hned na začátku dala Kača 6 bodů z podání a dál už to šlo tak nějak samo. Znovu výhra 2:0.

 

28.10. 10:00 KP Brno
- Znojmo
2:0
Komentář:

Ve druhém dni kvalifikace na Český pohár jsme hrály první utkání se Znojmem. Byl to poměrně vyhecovaný zápas, protože jsme za každou cenu chtěly vyhrát. V prvním setu se nám podařilo vyhrát 25:6. Ve druhém setu jsme si je nechaly trochu utéct, takže výsledek nebyl tak jednoznačný jako v předchozím setu, ale i přesto jsme slavily vítězství 2:0.


28.10. 12:00 KP Brno
- Vysočina
2:0
Komentář:

Druhý zápas ve druhém dni byl proti Jihlavě, o Jihlavě jsme věděly, že mají dobrou útočnici z levého kůlu a že nás můžou nemile překvapit. V prvním setu se jim to ovšem nepodařilo. Ve druhém setu už to nebylo tak jednoznačné. V koncovce jsme dělaly dost chyb na útoku, ale i přesto jsme dokázaly Jihlavu porazit 2:0.


 

28.10. 14:00 KP Brno
- Prostějov A
0:2
Komentář:

Poslední zápas turnaje byl mezi s VK Agel Prosťejov „A“ Tento duel bylo jakési finále o postup z prvního místa. Celý zápas byl hodně vyhecovaný, protože jak hráčky, trenéři, tak i fanoušci chtěli vyhrát. První set se nám moc nepovedl na přihrávce a prohrály jsme 17:25. Ovšem malým zamícháním sestavy se vše změnilo a začalo to být velmi vyrovnané. Druhý set jsme měly více pod kontrolou, avšak v koncovce jsme na silný Prostějov nestačily. Utkání tedy skončilo 0:2.


Nakonec jsme skončily druhé se ztrátou 2 setů za Prostějovem a postupujeme do první osmičky.

 (Luca Mahelová)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT