7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 47. týdne

Logo_Ozveny_tydne O víkendu proběhlo 1. kolo Českého poháru starších žákyň v Uherském Hradišti, kde se naše U-15 poměřila s domácím Uherským Hradištěm, Ostravou, Frýdkem-Místkem, Znojmo, Lanškrounem a Hradcem Králové.

 

 

 

 

 


 
 

ŽKY-M: Jihomoravský Pohár 7. tříd

24.11. 9:30 VK Královo Pole A
- TJ Ostrava
2:0
24.11. 11:00 VK Královo Pole A
- Slavia Hradec Králové
2:0
24.11. 14:45 VK Královo Pole A - TJ Sokol Frýdek Místek 2:0
24.11. 16:00 VK Královo Pole A - Uherské Hradiště 0:2
25.11. 9:00 VK Královo Pole A - Znojmo Přímětice 2:1
25.11. 10:30 VK Královo Pole A
- VO TJ Lanškroun
2:1
Komentář:

VK Královo Pole - TJ Ostrava 2:0 (19,24)

1 set
První set VK Královo Pole zahájili ideálním servisem a dobrou komunikaci. Narozdíl od TJ Ostravy která dělala hodně zbytečných chyb a nemohla se spamatovat.

2 set
Druhy set byl mnohem vyrovnanější a pro diváky více atraktivni, protože TJ Ostrava začala konečně hrát. Ze začátku vedlo zase Královo Pole ale u koncovky to Ostrava dohnala diky své nahravacce která v te chvíli hrála na postu univerzální hračky a Královo pole se s jejími lajnami neuměla poradit. Nakonec Královo Pole vyhrálo po náročném a krásném voleybale s Ostravou.

Lucie Veselá - hráčka

 

VK Královo Pole - Hradec Králové 2:0 (19,13)

S Hradcem jsme hráli druhý zápas v sobotu. Hráli jsme druhý zápas posobě, takže jsme na balóny měly jenom tři minuty. Nastoupili jsme v základní sestavě s Kačkou na nahrávce. Už od začátku jsme je tlačili servisem a nenechlaly jsme se ani rozhodit jejich dobře smečující blokařkou s číslem 11. V prvním setě se nám dařilo vykrývání a pohybovali jsme se dobře v poli. Vyhráli jsme 25:18 . Druhý set jsme na začátku trošku prohravali, ale pak jsme se sebrali a opřeli se více do servisu , vyhráli jsme 25:13. Vyhrali jsme dva nula.

Terka Kučerova - hráčka

 

VK Královo Pole - TJ Sokol Frýdek Místek 2:0 (12,11)

S Frýdkem jsme odehrály náš třetí sobotní zápas. Do zápasu jsme nastoupily v základní sestavě s Vesi na nahrávce. Hrály jsme velice pozorně a obětavě v poli. Nenechali jsme se rozhodit ani dobře útočícími smečařkami z Frýdku. Po celou dobu zápasu jsme dobře přihrávaly, na útoku jsme hrály nebojácně a na servise nás některé hráčky podržely, takže jsme si udrželi náskok a s klidnou hlavou jsme zápas vyhrály. První i druhý set jsme vyhrály 25 : 12. Získaly jsme tak další cennou výhru.

Barča Hudečková - hráčka

 

VK Královo Pole - TJ Slovácká Slavia Uherské Hradiště 0:2 (-16,-22)

V posledním zápase prvního dne jsme hrály s Uherským Hradištěm. Nehrály jsme vůbec špatně, držely jsme s němi krok, ale od poloviny setu nás zatlačily servisem a nám se ho nedařilo přihrát, hodně jsme chybovaly a tak se z prvního setu radovalo Hradiště ( 16:25 ). V druhém setu jsme měli dobré pole a dělali jsme méně chyb, ale koncovka nám utekla ( 22:25 ) po dobrém výkonu jsme den bohužel završily prohrou.

Kateřina Pelikánová - hráčka

 

VK Královo Pole - Znojmo Přímětice 2:1 (-19,18,13)

Náš první nedělní zápas jsme hráli proti Znojmu. Zápas jsme vyhráli v tiebreaku. První set jsme vyhráli. Dařil se nám útok ale nehráli jsme úplně nejlépe. Druhý set jsme prohráli kvůli servisu, který nám nešel a příjem, který nebyl přesný a nahrávačka nemohla tak dobře nahrát. Hráčky, které byly na lavičce, střídaly do pole místo blokařek. V rozhodujícím tiebreaku nás podržely některé hráčky na podání a my jsme vyhrály zápas.

Kája Zezulová - hráčka

 

VK Královo Pole - VO TJ Lanškroun 2:1 (14,-20,10)

Náš druhý a zároveň poslední nedělní zápas jsme hráli proti Lanškrounu. Do tohoto zápasu jsme nastoupili s zakladní sestavou a na nahrávce s Kačkou. První set jsme vyhráli 25:14 . Dařil se nám příjem a dařilo se nám i na útoku. Trochu hůř jsme přihrávali. Druhý set jsme prohráli 20:25. Zkazili jsme hodně servisů, a tak si soupeřky vytvořily přibližně tří bodový náskok, který se nám už bohužel nepovedl stáhnout a to hlavně proto, že se nám nedařilo složit balón. Dostali jsme se tak do tiebreaku. Už od začátku tiebreaku jsme se s němi tahali o každý bod. V koncovce jsme zabrali a tak jsme ho vyhráli.
Celkem jsme o víkendu vyhráli 5 zápasů ze 6 a tak jsme skončili na druhém místě ve skupině.

Eva Šimečková - hráčka

   odkaz na tabulku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT