7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 10. týdne

Logo_Ozveny_tydne Tento víkend byl ve znamení Poháru 7. tříd, jak si vedly naše děvčata si můžete přečíst v následujících řádcích

 

 

 

 

 


 
 

ŽKY-M-A: Krajský přebor žákyň

10.3. 9:00 VK Královo Pole M-A
- TJ Sokol Brno I
2:1
10.3. 10:45 VK Královo Pole M-A
- TJ Sokol Újezd u Brna
2:0
10.3. 11:30 VK Královo Pole M-A - TJ Sokol Letovice
2:0
Komentář:

6. kolo Poháru 7. tříd ve volejbale
Píše se neděle 10. března a výsledky 6. kola Poháru 7. tříd získávají jasné obrysy. Poslední kolo soutěže pořádáme u sebe na domácí půdě na ZŠ Milénova.
První nejvyrovnanější a divácky nejpohlednější utkání bylo hned první utkání turnaje: KP Milénova vs. TJ Sokol Brno I.. Nervy drásající souboj napjatý jak „šráky“ vyústil do tie-breaku, který pro sebe vybojovala domácí děvčata, která se dokázala ubránit tvrdému a kvalitnímu servisu soupeřek z nedaleké haly na Kounicove ulici. Zápas byl plný úchvatných zákroků v poli, které podněcovala žhavá atmosféra, kterou vytvořili příchozí rodiče a známí děvčat.
Druhý zápas proti Újezdu u Brna po delší přestávce bez problémů ovládla taktéž domácí děvčata stejně jako poslední zápas proti Letovicím, shodně jako zápas předešlý – 2:0. Díky těmto výsledkům holky jasně opanovaly nedělní turnaj bez jediné porážky a již vyhlíží blížící se turnaj finálové osmičky.

Za VKKP Brno Milénova
Mgr. Šárka Sklenářová, trenérka

   

 

 

ŽKY-M-B: Krajský přebor žákyň

2.3. 9:00 VK Královo Pole M-B
- VK Brno
2:0
2.3. 10:30 VK Královo Pole M-B
- TJ Sokol Újezd u Brna
2:0
2.3. 11:45 VK Královo Pole M-B
- VK Znojmo Přímětice C
2:1
Komentář:

Naše družstvo VK KP Milénova 6. třída hrálo postupně s VK Brno, Újezd u Brna „B“ a Příměticemi „C“.
V zápasech hrály: Danča S., Danča T., Jusťa, Esťa, Jolča, Anička, Terka, Charli, Josefka, Barča.
Jako první jsme hrály s VK Brno. Soupeřky byly mnohem větší, proto jsme byly před zápasem nervózní. V průběhu zápasu z nás ale nervozita spadla. Snažily jsme se míč přihrát na nahrávačku a poté smečovat. Mohly jsme dávat podání víc dozadu a správně odstupovat od sítě. Vyhrály jsme 2:0.
Druhý zápas jsme hrály s Újezdem u Brna. V tomto zápase jsme podání zlepšily. Na začátku zápasu jsme tolik nebojovaly, ale potom jsme postupně začaly víc hrát a slavit. Vyhráli jsme 2:0
Poslední zápas jsme hrály s Příměticemi. V prvním setu jsme prohrály o 2 body. Tento zápas jsme asi nejvíce slavily, bojovaly, fandily a hrály. Povedlo se nám ho otočit a vyhrát v tiebreaku 2:1. Motivovalo nás, že šlo o nejtěžšího soupeře.
V turnajích Poháru 7. tříd nám nešlo až tak o výhru. Spíš o to, abychom nabraly zkušenosti pro příští rok a zahrály si.

Ester Beránková 6.C, hráčka

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT