7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Novým hlavním trenérem Králova Pole je Tomáš Samsely

Samsely2

Hlavním trenérem A-týmu KP Brno bude v nadcházející sezóně Tomáš Samsely. Do Králova Pole přišel v loňském roce a doposud u žen působil jako asistent trenéra. „V současné době jsme se rozhodli, že dáme prostor mladšímu trenérovi. To ale vůbec neznamená, že Tomáš nemá potřebné zkušenosti – právě naopak. Prošel si několika zahraničními ligami i slovenskou reprezentací,“ uvedl k jeho výběru prezident KP Brno Richard Wiesner.

 

„Navíc chceme zachovat kontinuitu naší dosavadní práce, a pokračovat v tom, co jsme zde nastavili v uplynulých sezónách. A vzhledem k tomu, že Tomáš Samsely u nás v loňském roce působil jako asistent hlavního trenéra, je na tento post i z tohoto pohledu vhodnou volbou,“ dodal Wiesner.

Pro 28-tiletého Tomáše Samselyho je působení v Králově Poli další zahraniční zastávkou. Pochází totiž ze Slovenska, kde jako asistent trenéra a statistik začínal v Doprastavu Bratislava. Jeho dalším angažmá pak byl Ázerbájdžán a následně Francie. Zkušenosti sbíral jako statistik i u slovenského národního týmu. 

„Jsem velmi rád, že jsme se na této spolupráci s vedením Králova Pole dohodli. Moc se na tuhle novou roli těším, bude to veliká zodpovědnost a já si velmi vážím důvěry, kterou mě klub tímto projevil,“ uvedl k tomu Samsely. „Udělám všechno pro to, abych tuto důvěru i obhájil,“ dodal.

 

Barbora Mertová

Foto: Ondřej Driml

 

 

 

 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT