7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Hráli jsme

Páté místo patří na konci sezóny i hráčkám kategorie U18

KPU18

 

Sezóna 2023/24 je minulostí už i pro kategorii volejbalistek U18. Na finálový turnaj, který byl závěrečnou akcí sezóny, se sjelo minulý víkend do Přerova šest nejlepších ligových týmů. Královopolské volejbalistky se na něm pod vedením trenérského dua Tomáš Pánek a Luděk Grabovský umístily na pátém místě - tedy o jednu příčku výš, než v základní části soutěže. „Holky ukázaly herní charakter i bojovnost. To vše musíme v příští sezóně dál rozvíjet," zdůrazňuje kouč Tomáš Pánek.

Číst dál...

V posledním zápase sezóny KP porazilo Slávii Bratislava

KP Slávia

 

V rámci přípravy na finále slovenské nejvyšší ligy zavítal ve čtvrtek do Králova Pole tým Slávia EU Bratislava. Svěřenkyně Erika Nezhody s ním odehrály přátelské utkání, která bylo jejich úplně posledním zápasem sezóny 2023/24. V napínavých koncovkách prvních tří setů byly nakonec vždy úspěšnější brněnské hráčky a slovenským volejbalistkám patřil jen čtvrtý dohrávaný set. Královo Pole tak sezónu zakončilo výhrou 3:1 na sety.

Číst dál...

Královo Pole bojovalo o prodloužení série do posledního míče

KP vs ŠTEN web 11012024 7

 

Královopolské volejbalistky vycestovaly v úterý k třetímu čtvrtfinálovému utkání na sever Čech, kde je čekal zápas o všechno. K pokračování série totiž potřebovaly v Liberci nutně zvítězit. Do utkání vstoupilo Brno lépe než soupeř a ujalo se vedení 1:0 na sety. Další dvě sady sice patřily domácím hráčkám, Královo Pole se ale v koncovce čtvrtého dějství propracovalo k setbolu a bylo jeden míč od tie-breaku. Liberec však prodloužení zápasu ani celé série nepřipustil, setbol odvrátil a následujícími dvěma výměnami čtvrtfinále ukončil. KP Brno se tak s letošní sezónou loučí.

Číst dál...

I druhý čtvrtfinálový souboj ovládly liberecké hráčky

KP LIB kp 16032024 5

 

Druhý čtvrtfinálový zápas mezi Královým Polem a Libercem nabídl divákům ve slušně zaplněné hale Vodova v sobotu v podvečer skvělou podívanou plnou napínavých momentů a krásných výměn. Oba týmy byly při chuti, domácí hráčky navíc hnali dopředu skvělí fanoušci a odměnou jim byla velká bitva, kterou však lépe rozehrál i zakončil Liberec. Po výhře 3:1 na sety tak volejbalistky ze severu Čech vedou ve čtvrtfinálové sérii 2:0.

Číst dál...

Úvodní čtvrtfinálová bitva patří Liberci

KP LIB web 07032024 16

 

K úvodnímu zápasu čtvrtfinálové série zamířilo KP Brno do Liberce, kde na začátku duelu domácí tým hodně potrápilo. Svěřenkyně Erika Nezhody se totiž na severu Čech ujaly vedení 0:1 na sety a v následující sadě držely ještě za stavu 22:22 s libereckými hráčkami srovnaný krok. Koncovku druhého setu ale nakonec zvládl lépe Liberec, Brnu už pak žádnou další sadu nepřenechal a zápas vyhrál poměrem 3:1 na sety. V sobotu bude mít KP šanci na srovnání v domácí hale na Vodově, kam se série přesouvá.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT