7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Přerov oplatil Královu Poli porážku z úvodu sezóny

9845DB8F 03CD 4DDF 94C3 A33CFADAC06C

Extraligová sezóna načala druhou třetinu základní části, a tak se Královo Pole střetlo už podruhé s Přerovem. Z prvního měření sil vzešlo vítězně KP Brno, když své soupeřky porazilo doma 3:1. Druhý vzájemný duel skončil úplně stejným poměrem, a z vítězství se znovu radoval domácí tým - tentokrát ale na své palubovce Přerov.

 

„Dnes jsme bohužel prohráli, protože soupeř chtěl vyhrát víc než my. Je to stále o tom stejném, v koncovce uděláme školácké chyby anebo velké taktické chyby jako dnes. Vést 17:11 ve čtvrtém setu a pak prohrát, to by se nám opravdu stávat nemělo," mrzelo po zápase trenéra Matúše Kalného

Podobně se vyjádřila i kapitánka Šárka Šloufová: „Štvou nás dvě koncovky, které jsme měly vyhrát. Chtěly jsme soupeře zatlačit servisem, ale to se nám hlavně v prvních dvou setech nedařilo. Dnes ani naše obrana v poli nebyla dobrá a padaly nám lehké míče. To se nám prostě nesmí stávat," řekla.

První set se v Přerově rozhodla až koncovka - z výhry 28:26 se radovaly domácí hráčky, což je povzbudilo do další sady, kterou vyhrály poměrem 25:18.  I v třetím setu tahaly zhruba do poloviny za lepší konec svěřenkyně Radima Vlčka, KP Brno ale skóre otočilo a sadu nakonec vyhrálo 20:25.

Čtvrtý set vypadal nadějněji pro hostující, které vedly už 11:17, domácí volejbalistky se ale dokázaly zkoncetrovat a srovnaly na 17:17 a poté zvládly lépe i závěr setu. Po výhře 25:20 tak Přerov vybojoval do tabulky tři extraligové body.

 

Přerov - VK Královo Pole 3:1 (28:26, 25:18, 20:25, 25:20)

 
Barbora Mertová
Foto: Ondřej Driml
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT