7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

KP Forever

Sloufova KPF2

 

Královopolský A-tým bude hrát v příští sezóně v pozměněné podobě. Družstvo žen opustily dosavadní kapitánka žen Šárka Šloufová a Lenka Podhrázká - obě dvě zamířily do Šelem Brno. Svoje působiště změnila i Kateřina Kvapilová, která bude v sezóně 2020/21 naskakovat na palubovku v dresu Prostějova. S týmem se dále rozloučily dvě cizinky - ukrajinská hráčka Olga Uhlenko a Kanaďanka Sophie Carpentier, která pravděpodobně úplně ukončí svou sporotvní kariéru. Všem těmto pěti volejbalistkám patří velké poděkování za práci, kterou v Králově Poli během svého působení odvedly. Šárka a Lenka si navíc vysloužily i osobní vzkaz od prezidenta klubu Richarda Wiesnera...

 

„Šárka je typickou odchovankyní našeho klubu, která prošla takřka všemi kategoriemi a pět let reprezentovala klub i v našem seniorském týmu. Dokázala překonat těžké zranění a vždy ji zdobila nejenom ambice být co nejlepší hráčkou, ale hlavně obyčejná lidská slušnost a ochota udělat vše ve prospěch celého týmu. Děkujeme jí za vše a přejeme jí do dalšího angažmá hodně zdraví a nejenom sportovních úspěchů," uvedl na adresu Šárky Richard Wiesner. Přestože bude v budoucnu nosit jiný než zelenobílý dres, může si být jistá, že jejím domácím klubem bude vždycky KáPéčko," zdůraznil ještě.

Šárka Šloufová
příchod do klubu: 2013 ze Sokola Bedřichov
hráčka A-týmu: 2015-2020, kapitánka týmu 2019/20
Mistryně ČR kadetek 2014
Mistryně ČR juniorek 2016, 2017, 2018
Bronzová medailistka Extraligy žen 2016/17
Účastnice ME U-17 2015 - 7. místo

 

Co se týká Lenky Podhrázké, stejně jako Šárka přišla do Brna z Vysočiny, bohaté studnice talentovaných hráček. Také ona zažila v Králově Poli úspěchy s mládežnickými kategoriemi a dokázala pomoci seniorskému týmu k bojům o medaile v sezóně 2017/18. „Lenka už jednou "ochutnala" extraligu v jiném týmu a i teď, když se stává jako Šárka novou akvizicí druhého brněnského klubu, si může být jistá, že jejím domácím klubem stále zůstane KáPéčko," vzkázal i jí Wiesner.

Lenka Podhrázká
příchod do klubu: 2012 z TJ Žďár nad Sázavou
hráčka A-týmu: 2017-2020
Mistryně ČR kadetek 2014
Mistryně ČR juniorek 2016

 

Barbora Mertová

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT