7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

První příměstský tábor KP Brna je v plném proudu

Tábor2

 

Tento týden se koná první letošní příměstský tábor pod hlavičkou KP Brna. Děti se schází každý den na Volejbalových kurtech v Lužánkách, ve středu si pak zpestřily program návštěvou Wellness centra v Kuřimi. „Na táboře se snažíme prohlubovat a zdokonalovat volejbalové dovednosti našich malých nadějí. Všichni si ho moc užíváme," popisuje jeho organizátor Martin Melkes.

 

Kromě dívek se letošního příměšťáku účastní také jeden chlapec, zástupce VCM Brna. Trenéři se s dětmi během týdne zaměřují nejenom na volejbal, ale věnují se také koordinačním a kompenzačním cvičením a různým hrám. Ve středu v Kuřimi měli účastníci tábora možnost absolvovat intenzivní beachvolejbalový trénink pod vedením Martina Štětky a společně si pak všichni zarelaxovali v bazenéch Wellness centra.

„Práce s dětmi je fajn, ale je úplně jiná než s hráčkami, které vedu normálně během sezóny. Na příměstském táboře je důležité hledat možnost pro hry a ten technický dril schovávat za soutěže. Jinak holky a Štěpán (gentleman mezi holkami) jsou moc šikovní a chtějí se zlepšovat. A to je vždycky krása pracovat," pochvaluje si táborníky Martin Štětka.

KP Brno bude během prázdnin pořádat ještě jeden příměstský tábor, v termínu od 10. do 14. srpna. Přihlásit se na něj můžete na tomto odkazu:

https://docs.google.com/forms/d/1pFqqSS6ioSWNnOQ7v15ush4G2NQZggWj3kReqa4NHjg/edit.

 

Barbora Mertová

 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT