7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

POJĎ HRÁT VOLEJBAL! Na začátku září pořádáme nábor přípravek

Nábor

Nábor

 

Chceš sportovat, být součástí týmu, poznat spoustu nových kamarádů a zažít atmosféru zápasů nejenom mládeže, ale i ženské extraligy? Pojď k nám hrát volejbal! Volejbalový klub KP Brno pořádá 8. září nábor do svých přípravek, které jsou určené pro dívky narozené po 1. září 2010. Mladší přípravku pak mohou navštěvovat děvčata narozená po 1. září 2012. Nábor se bude konat od 15:30 hodin ve staré hale Vodova a konzultace bude možná i pro starší dívky.

 

 
Družstva přípravek zahájí svoje tréninky v posledním týdnu měsíce září. Jejich příprava bude probíhat vždy dvakrát týdně, a to na následujících místech:
 
ZŠ Slovanské nám. 2, Brno-Královo Pole
ZŠ Pastviny, Brno-Komín
ZŠ Novoměstská 21, Brno-Řečkovice
Sokolovna SK KP Brno, Srbská 4, Brno-Královo Pole
 
Začátky tréninků, které budou trvat vždy 60 minut, jsou pro mladší skupinu zpravidla od 15:00 hodin, pro starší dívky potom od 16:00 hodin. V květnu a červnu se tréninky přesunou z haly nebo tělocvičny na venkovní kurty v Brně-Lužánkách.
 
Registraci, na základě které budou dívky pozvány na nábor, je možné provést na tomto odkazu:
 
 
Bližší informace a případné dotazy je možné směřovat na vedoucího přípravek Martina Melkese (email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,  tel.: 606 738 402).

 

Barbora Mertová

 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT