7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Nejdůležitější osobností A-týmu KP Brna v sezóně 2020/21 je Dáda Digrinová

B2D9832C 215D 493B 84FD 67E21C3399F3

 

Daniela Digrinový byla zvolena nejdůležitější osobností A-týmu KáPéčka v sezóně 2020/21. Na konci sezóny proběhlo uvnitř družstva tajné hlasování, kterého se kromě hráček zúčastnili i členové realizačního týmu, a právě z něj vzešla Dáda jako "Most important person". V čem tkvěl během sezóny Dádin přínos pro A-tým vysvětlují Erik Nezhoda, Martin Štětka, Saša Matová a Magda Bukovská. 

 

Erik Nezhoda, asistent hlavního trenéra A-týmu:

„Dádin přínos pro náš tým i celý klub je nezpochybnitelný, je duší KP a vůbec vším, co značka KP prezentuje uvnitř i navenek. Je loajální, nesmírně pracovitá, cílevědomá a s chutí dál rozvíjet sebe i celé družstvo, ve kterém působí. Je super vidět, že ji takto vnímají i její spoluhráčky, které ji zvolily nejdůležitější hráčkou sezóny. Všichni společně se chceme dále zlepšovat a nebýt pouze šestí nebo pátí. Budoucnost bude vždy patřit mladým a my si přejeme, aby byla naše. Dáda je jednou z mnoha vzorných hráček, které v KP máme, a rozhodně již vyrostla také v osobnost."

Martin Štětka, statistik A-týmu:

„Dádulka je pro mě osoba, kterou si nedokážu představit nikde jinde než jako MIP. Vždycky se bude o vše starat, jak o lidi kolem, tak i o dění. A díky tomu, co všechno letos měla na starost a na čem všem se podílela, pro mě v této sezóně byla leaderem (kapitánem) družstva právě ona."

Saša Matová, fyzioterapeutka A-týmu:

„Dáda je na hřišti oporou pro ostatní holky nejenom volejbalově, ale i srdíčkem. Osobností týmu je podle mě taky proto, že je i mimo volejbal zodpovědnou a organizační hlavou družstva."

Magdalena Bukovská, smečařka A-týmu:

„Pro tým je Dáda důležitá hlavně svou komunikací a organizací uvnitř týmu. Dáda zařizuje spoustu věcí a vždycky nám pomůže, když je potřeba. Je to taková naše "maminka"."

 

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT