7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Blog reprezentantky, z pera Květy Grabovské

VKKP VKPRO malé 21112020 13

 

Kvalifikace na mistrovství Evropy se blíží, a tak se národní tým žen i tento týden sešel v Prostějově, kde pokračovala intenzivní příprava. V širší nominaci znovu nechyběl ani královopolský trojlístek ve složení Daniela Digrinová, Květa Grabovská a Denisa Pavlíková. Své postřehy a dění v reprezentačním družstvu žen tentokrát popsala Květka Grabovská.

 

Neděle 18.4.

Na reprezentační sraz odjíždíme už v neděli. Po cestě mě nabraly holky a míříme směr Prostějov, kde nás hned po příjezdu čeká povinné testování. Na pokoji jsem s Andreou Kossányiovou. 

Pondělí 19.4.

V pondělí ráno jsme měly první trénink. Čekala nás posilovna a volejbal, vystřídaly jsme se vždycky po půlkách. Po obědě, na který si stejně jako na kterékoli jíné jídlo nesmíme brát telefony, jsem musela udělat něco do školy a pak jsme šly opět na trénink. Dáváme si pozor na to, abychom vždycky přišly včas, jinak totiž musíme přede všemi zpívat. 

Úterý 20.4.

Dnes se k nám připojila Petra Kojdová. Dopoledne jsme měly volejbalový trénink zaměřený na techniku. Odpoledne probíhalo stejně jako v pondělí, jako regeneraci nám ale ještě přidali do programu saunu.

Středa 21.4.

Ve středu dopoledne jsme měly posilovnu, odpoledne opět šestkový trénink. V mezičase se zase učím, protože mě letos čeká maturita. S holkama jsme natočily video s přáním k narozeninám panu Marku Pakostovi, tak snad se mu líbilo :-) A pak nás čekal týmový večer, kdy jsme si každá objednaly i něco dobrého k jídlu.

Čtvrtek 22.4.

Ráno nás čeká další testování. Při cestě výtahem máme pocit, že s námi spadne, což se nám tu občas stává, naštěstí je ale všechno v pořádku. Tréninkový program je podobný jako v minulých dnech, tento týden už jsme každé odpoledne trénovaly šestky, protože budeme brzy hrát první přátelské utkání s Polskem. Po večeři jsem odjela domů, ostatní holky čekal v pátek ještě jeden trénink. 

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT