7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Blog reprezentantky Denisy Pavlíkové

kp olo m 26022021 4

 

Magdalena Bukovská, Dáda Digrinová a Denisa Pavlíková mají za sebou další pětidenní soustředění v Kutné Hoře, kde se pod vedením hlavního trenéra Ondřeje Bouly konal druhý repezentační sraz U23. O víkendu měly holky volno, už zítra se ale do Kutné Hory vrátí celý tým zpět, aby zde absolvoval ještě jeden přípravný kemp. A jak uplynulý horký týden družstvo zvládlo? Zápisky si tentokrát na soustředění dělala Denisa Pavlíková...

 

 

Pondělí 14.6.

Víkend utekl jako voda a už jsme zase na cestě do Kutné Hory na druhé soustředění. Jako vždy jsme se hezky najedly a odpoledne už nás čekal první volejbalový trénink. Po dvou dnech bez balónu jsme se s nim musely opět různými cvičeními na kontrolu trošku skamarádit, ale přišlo to naštěstí rychle. Dvouhodinový trénink jsme zvládly skvěle a mohly jsme se jít zase najíst. Večer už jsme žádné velké plány neměly. Jen odpočinek, Netflix a úkoly do školy.

Úterý 15.6.

Tak jako minulý týden pokračuje i tento. Nepříjemný budíček v 7:30 a do 8 hodin nejlepší část dne snídaně. V 9:30 už jsme byly zase nastoupené v hale a těšily jsme se na další trénink. Trénink začal klasickou rozcvičkou, nějakou hrou a poté jsme byly rozdělené do dvou skupin a trénovaly jsme hodně techniku. A na konci tréninku nás čekaly dohrávky v šestkách. Hurá na oběd a zasloužený odpočinek na pokoji. Některé z nás se šly opalovat, ale bylo takové teplo, že po 15 minutách na břiše a 15 minutách na zádech jsme musely odejít dovnitř. Odpoledne znovu volejbalový trénink, který byl velmi podobný dopolednímu. Večer nás čekala večeře a po ní jsme měly domluvené wellness. Odpočinuly jsme si ve vířivce a sauně, po které se nám pak krásně spalo.

Středa 16.6.

A je tu další den, který začíná zase stejně snídani a dopoledním volejbalovým tréninkem. Už je na nás znát únava, ale dobrá rozcvička a nějaká společná hra nás vždy dobře nastartuje. Po obědě chvíli volno a od 14:45 už čekala na první skupinu posilovna. Byla zaměřena na celé tělo, takže jsme si daly pořádně do těla a zapotily se. Od 15:45 pak šla druhá skupina a od 17:00 jsme měly všechny volno. Volný večer jsme využily na teambuilding a šly jsme se všechny společně projít do restaurace na něco dobrého. A pak už jupí do postele.

Čtvrtek 17.6.

Budíček je dnes až v 8 hodin a snídaně do 8:30. Krásná půlhodinka navíc spánku se vždy hodí. Dopolední trénink byl trošku jiný než jsme zvyklé. Pan trenér Bednář přivezl velmi neoblíbené testování a všechny jsme mu za to moc děkovaly. Změřily jsme si skok do výšky, skok do dálky, hod medicinbalem a K-test. Testy nám zabraly hodinu a další hodinu jsme jen přihrávaly.

Odpoledne jsme se šly podívat na přátelské utkání. Hráli mladí kluci ročník 03 (kteří tu s námi byli celý týden) proti družstvu U23. Pak už volejbalový trénink a večer znovu wellness.

Pátek 18.6.

Čeká nás poslední snídaně. Dopolední trénink začínal už v 9 hodin. Hodinu jsme hrály různé hry v hale a druhou hodinu jsme strávily v posilovně. Po tréninku už jen sprcha, výborný oběd a hurá domů. Není to žádné velké loučení, protože si od sebe a volejbalu odpočineme jen o víkendu a v pondělí nás čeká poslední soustředění opet v Kutné Hoře.

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT