7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Minulý týden se konal první příměstský volejbalový tábor

CF4A9F19 C6ED 432B 9605 B668607348F2

 

Na Volejbalových kurtech v Lužánkách se ve dnech 12.-16. července uskutečnil první letošní příměstký volejbalový kemp. Zúčastnilo se ho 17 děvčat a zastoupení na něm měly jak přípravky, tak dívky z žákovských družstev. „I když nám do našeho příměstského tábora letos trošku promluvilo počasí, tak se kemp velmi vydařil a myslím si, že byla spokojena jak děvčata, tak všichni trenéři," uvedl po skončení tábora jeho organizátor Martin Melkes.

 

Začátek kempu ovlivnila nedělní noční bouřka a vydatný déšť, což bohužel silně podmáčelo kurty v Lužánkách, a tak se děti na začátku tábora musely obejít bez nich. Trenéři na pondělí rychle vymysleli náhradní program v Lužáneckém parku, v úterý už se ale s dětmi mohli vrátit na Volejbalové kurty a začít s intenzivním volejbalovým tréninkem. Ve středu pak byla v plánu návštěva Wellness centra v Kuřimi spojená s beachvolejbalem, na který sice kvůli vytrvalému dešti nakonec nedošlo, pobyt ve wellness si ale všichni moc užili. Čtvrtek a pátek se pak už nesl ve znamení volejbalové přípravy a kondičního tréninku zpátky v Brně. 

„Na táboře jsme se každé ráno sešli mezi osmou a devátou hodinou ráno a začali jsme během po Lužáneckém parku. Trenéři nás poté rozdělili do skupinek a pokračovali jsme volejbalovým tréninkem. Po obědě a relaxu v parku jsme hráli různé hry, např. vybíjenou, a kolem 16. hodiny jsme každý den odcházeli domů," popsala průběh dne jedna z účastnic tábora Nina Kabátová, která hraje v KáPéčku za žákyně pod vedením Kláry Klimešové. „Příměstský kemp se mi moc líbil, poznala jsem svoje spoluhráčky i v jiných situacích než na tréninku a s holkama i s trenéry jsme si užily spoustu legrace," dodala Nina.

Další příměstský volejbalový tábor KP Brna se bude konat v srpnu, v termínu 16.-20. 8. Na kempu zbývá ještě několik volných míst, zájemci o účast na něm se mohou obrátit na Martina Melkese prostřednictvím emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Barbora Mertová

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT