7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

KP Brno vydražilo pro útulek LuckyCats více než 30 000 korun

KP party web 15122021 1

 

Volejbalový klub Královo Pole včera vydražil fotografie vzniklé ve spolupráci s kočičím azylem LuckyCats. Částka, kterou klub tomuto útulku z dražby věnuje, se vyšplhala na 31 500 korun. „Letos jsme se rozhodli podpořit kočičí útulek, protože nejenom malé děti, na které jsme cílili v minulosti, potřebují pomoc. Jsem moc rád, že díky dražbě fotografií, které v útulku s kočičkami nafotilo sedm hráček A-týmu, budeme moci předat LuckyCats krásnou sumu v celkové výši 31 500 korun. Tuto částku navíc ještě doplníme o obnos, který se nám v prosinci podaří vybrat na domácích extraligových zápasech,uvedl po skončení dražby prezident KP Brna Richard Wiesner.

 

Tvářemi osvětové kampaně s myšlenkou pomoci útulku zajistit jeho provoz a zvýšit povědomí o jeho činnosti se staly Magda Bukovská, Daniela Digrinová, Tereza Hrušecká, Simona Jelínková, Ela Koulisiani, Denisa Pavlíková a Lucie Šmardová. „Děvčata jsme nafotili přímo v prostorách útulku, a tak měly příležitost poznat, že není vůbec jednoduché se postarat najednou o 35 koček, které mají různé zdravotní problémy a potřebují zahrnout péčí a láskou. Paní Pokorová, která má útulek na starosti, je bezesporu tou správnou osobou na svém místě a my jí touto cestou chceme pomoci zmírnit existenční starosti," zdůvodnil rozhodnutí navázat spolupráci s LuckyCats Wiesner. 

Autorem fotografií je Ivo Stejskal, který v nich dokázal propojit krásu volejbalistek A-týmu i atmosféru kočičího útulku. I díky němu se tak podařilo fotky vydražit za více než 30 000 korun. „Starost o jednu kočičku vychází na jeden den na 30 korun. Proto nás moc těší, že vybranou sumou pomůžeme útulku usnadnit podmínky k tomu, aby se i dál mohl tak pěkně o všechny kočičky starat," dodal Wiesner. Jako jediná se nedražila fotografie s Denisou Pavlíkovou, útulek ji totiž dostane jako připomenutí spolupráce s volejbalovým klubem KP Brno.

 

Barbora Mertová

Foto: Ivo Stejskal 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT