7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ve čtvrtek bude slavnostně pokřtěn náš charitativní kalendář

Sloufova 2018

Napínavý extraligový souboj i dlouho očekávané odhalení charitativního kalendáře. To vše si příznivci volejbalového klubu Královo Pole užijí tento čtvrtek od 18:00 hodin v hale na Vodově. Královopolské hráčky svedou na domácí palubovce bitvu s mistrovským Prostějovem, v jejímž průběhu bude slavnostně pokřtěn kalendář, který nafotily ve spolupráci s Galerií Vaňkovka a Ladislavem Samohýlem.


 

„Myšlenka nafotit kalendář vznikla už na začátku naší spolupráce s Galerií Vaňkovka. Nejdůležitější pro nás bylo najít vkusné a netradiční téma. Shodou okolností se nám podařilo zaujmout pana Samohýla, který nám byl ochoten zapůjčit své veterány Bugatti. Všechno do sebe nakonec krásně zapadlo – kalendář spojuje důstojnou krásu historických automobilů s krásou hráček KP Brna,“ objasnila vznik kalendáře marketingová manažerka Králova Pole Michaela Doležalová. „Symbolicky navíc odkazujeme i k výročí sta let od éry první české automobilové závodnice Elišky Junkové, která v bugatkách závodila a ve své době byla nejrychlejší ženou světa,“ dodala Doležalová.

Volejbalistky Králova Pole se tak při focení kalendáře přenesly do atmosféry dvacátých letech minulého století. Výsledná podoba kalendáře bude ve čtvrtek překvapením i pro ně. „Rolí modelek jsme se zhostily velmi rády a moc jsme si všechno užily, protože o nás bylo opravdu výborně postaráno. Fotily jsme venku v chladném večeru, takže jsme zvědavé, jaký nádech budou fotky mít,“ uvedla královopolská nahrávačka Šárka Šloufová.

Jednotlivé fotografie kalendáře budou v hale na Vodově odhaleny po skončení čtvrtečního extraligového duelu s Prostějovem. Zájemci si pak budou moci kalendář za 290 korun hned na místě zakoupit. 5. prosince ještě dojde k dražbě kalendáře, jejíž výtěžek bude věnován na charitativní účely.

„Eliška Junková si v bugatce podmanila mužský svět, ale zůstala ženou. V této době, plné polemik, může být inspirací pro všechny sportovkyně. Vzrůstem malá, schopnostmi výjimečná. Na její odkaz bychom v Králově Poli moc rádi navázali,“ zdůraznila ještě Doležalová.

 

Barbora Mertová

 

 
 
 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT