7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

A-tým absolvoval v Praze na Olympu turnaj Mizuno Cup 21

Mizuno cup

 

Minulý pátek odcestoval krávopolský A-tým do Prahy, kde na turnaji MIZUNO CUP 21 změřil své síly s domácím Olympem a s Duklou Liberec. První den turnaje si KP Brno připsalo na svoje konto jednu výhru a jednu prohru, v sobotu pak bohužel ani na jeden tým nestačilo. Hráčky Králova Pole tak obsadily v Praze třetí místo. Další turnaj odehraje KáPéčko doma, už tento pátek zde odstartuje Grand Prix Brno.

 

„Mizuno Cup jsme v pátek rozehrály s Libercem a nebyl to z naší strany úplně špatný zápas. Bohužel nám však úplně nefungovala obrana a mrzelo nás, že jsme se nedokázaly dostatečně prosadit v útoku a udělaly dost nevynucených chyb," uvedla po prohře 1:2 s Libercem Daniela Digrinová. Se svými spoluhráčkami si pak spravila chuť proti domácímu Olympu. „Ve druhém duelu jsme vyplepšily obranu i útok a moc dobře jsme podávaly, což vedlo k výhře 2:1 na sety. V obou zápasech jsme prostřídaly celou lavičku a na hřiště se dostaly všechny hráčky. Holky moc chválím zejména za poslední dobře odehraný set," dodala Dáda.

V neděli byl Liberec i Olymp už nad královopolské síly a jak řekla Denisa Pavlíková, na týmu byla znát únava po celém týdnu: „Obě utkání jsme hrály docela ve veliké únavě. Sice jsme dvakrát prohrály 0:3, i tak jsme ale podle mě podaly odvážný výkon. Olymp i Liberec hodně tlačili servisem, a proto jsme neměly úplně ideálně přihráno a bylo pak těžké prosadit se proti jejich dobře připravené obraně," zhodnotila Denisa.

 

Výsledky MIZUNO CUP 21:

 

pátek 3.9.

Olymp - Dukla      1:2
Dukla - KP Brno   2:1
Olymp - KP Brno  1:2

 

sobota 4.9.

KP Brno - Olymp  0:3
Dukla - KP Brno   3:0
Olymp - Dukla      1:2

 

Barbora Mertová


 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT