7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Anketa: Kdo byl ideální soupeř do čtvrtfinále play off?


KP FM 07012023 59 kopie

Základní část nejvyšší volejbalové soutěže žen už má před sebou pouze dvě extraligová kola, a tak týmy pomalu začínají vyhlížet své soupeře do play off. V letošní sezóně ale o čtvrtfinálových dvojicích zdaleka není rozhodnuto, a tak bude hodně záležet na výsledcích prakticky všech zbývajících utkání. Královo Pole se po výhře nad Prostějovem v tabulce aktuálně nachází na druhém místě, což skýtá do play off výbornou výchozí pozici. Své síly však kromě Frýdku-Místku změří svěřenkyně Erika Nezhody ještě se silnou Olomoucí, takže jejich cesta k udržení druhé pozice rozhodně nebude jednoduchá. A koho by si trenéři a hráčky A-týmu do čtvrtfinále jako soupeře přáli?

 

Koho by sis přál/a jako soupeře do prvního kola play off a koho naopak ne?

 

Erik Nezhoda, hlavní trenér 

Soupeře pro čtvrtfinále play off si nevybíráme, naším cílem teď je, se umístit se na předních pozicích v tabulce tak, abychom případné série rozehrávali vždy v domácí hale na Vodově.

 

Marian Prezbruchý, kondiční trenér

Já bych si přál Frýdek-Místek a nepřeji si Olymp. I když jsme ho v této sezóně dokázali přehrát, na Frýdek máme stále recept, ale Olymp dokáže v poslední době porazit každého.

 

Martin Štětka, statistik

Pokud chceme pomýšlet na co nejlepší umístění, tak je potřeba porazit kohokoliv a soupeře si nevybírat. Za mě by ale bylo fajn, a cítím to tak i ve svém okolí, že by okořeněním některé ze sérií letošního play off byl souboj brněnských klubů.

 

Simona Jelínková, smečařka

Play off je velmi důležitá fáze, ve které jde o všechno. Jednoduše je to boj kdo s koho. Třetí kolo základní části ještě není dohrané a vzhledem k aktuální situaci, kdy se pořadí mění po každém zápase, těžko říct, koho nám "tabulka" přidělí. Myslím si, že úplně všechny týmy budou chtít předvést své nejlepší výkony a ve čtvrtfinále uspět. Jestli chceme být úspěšné my, musíme se soustředit na svou hru a být připravené na každého soupeře, s nímž se v rámci play off můžeme střetnout.

 

Kateřina Kuníková, smečařka 

Do play off bych si přála Ostravu, v této sezóně jsme totiž pokaždé věděly, jak na ně. A nepřála bych si Olomouc, protože je to těžký soupeř a naše utkání s ní jsou vždy vyrovnaná.

 

Denisa Pavlíková, smečařka

Přála bych se Ostravu, protože si s ní umíme poradit. A naopak bych do play off nechtěla dostat Olymp, protože už během Českého poháru ukázal, že se celý jeho tým výrazně zvedl, což potvrzuje i v posledních zápasech základní části. 

 

Lucie Šmardová, libero

Jestli chceme bojovat o medaile, měly bychom porazit každého. Každopádně jsme v situaci, kdy nejspíš do čtvrtfinále dostaneme Olymp, Ostravu nebo Frýdek a já bych asi chtěla hrát proti Ostravě, protože jsme s ní v letošní sezóně ještě neprohrály. Za sebou teď s ní máme dvě výhry 3:0 na sety, takže si myslím, že víme, jak s tímto týmem hrát. Rozhodně ale nemůžeme žádného soupeře podcenit. Jsem ráda, že podle tabulky bychom už neměly dostat Šelmy, protože jsme zatím s nimi nehrály v jejich plné sestavě.

 

Redakce

Foto: Ivo Stejskal


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT