7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Vzhůru na Olymp. Semifinále čeká

Téměř celý rok jsme na volejbalistky Olympu Praha nevyzráli. Celý rok si Pražanky s naším týmem v duelech extraligy vědí rady. Naše poslední výhra se datuje do loňského 30. dubna, kdy jsme ovládli za stavu 2:0 na zápasy sérii o třetí místo, a na úkor Olympu slavili bronzové medaile. Od té doby jsme s Olympem neuhráli ani bod.

 

 

 

 

 

S odvěkým rivalem jsme prohráli všechny čtyři extraligové duely s nelichotivým skóre 1:12 na sety. Jenže v posledním utkání nadstavby jsme sice podlehli na pražské palubovce 0:3, ale nikdo by se nedivil, kdyby zápas dopadl zcela jinak. Dokázali jsme si, že i v letošní sezoně můžeme Olymp potrápit i dokonce přehrát. Máme pro to nyní ideální příležitost. V pátek startuje semifinálová série extraligy mezi našimi děvčaty a pražským protivníkem.

 Druhý duel je na programu v sobotu. Rovněž v Praze. Sice sérii nezačínáme na domácím hřišti a poprvé po čtyřech letech nejsme v bojích o medaile s tímto soupeřem favorit. Tehdy totiž Olymp extraligu vyhrál. Možná právě proto tentokrát leží tlak z povinnosti zvítězit na Olympu a naše děvčata mohou jen překvapit. Držme jim tedy ve finálové honbě pěsti.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří mistrovský Prostějov a Olomouc. Hanácké derby má jasného favorita v družstvu prostějovského a exbrněnského kouče Miroslava Čady.


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT