7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Poslední kolo? Jedeme do Přerova

DR123036Extraligový los nám v 18. kole nachystal sobotní cestu do Přerova. Naším hráčkám se před zápasem v hlavách mísí tři pocity.

V posledním utkání základní části už našemu týmu bodově o nic nejde. Ať už zápas dopadne jakkoliv, skončíme na šesté či sedmé příčce. Duel přesto nesmíme kvůli vlastní hrdosti, prestiži, přízni fanoušků a víře ve vlastní schopnosti vypustit.

 

 

 

Za druhé naše volejbalistky přemýšlí nad tím, proč v první fázi soutěže prohrály se Slavií Praha, se Šternberkem, s Olomoucí nebo i s Přerovem, kterému jsme v 9. kole soutěže podlehly na vlastní palubovce 1:3. Právě poztrácené body z těchto duelů nám chybí k postupu do první nadstavbové pětky. Kvůli laciným prohrám si premiérově zahrajeme druhou nadstavbovou skupinu, kde se dvakrát potkáme s SG Brno, Slavií, Šternberkem a Ostravou.

A poslední pocit? Chystáme se na nadstavbu, kde si hodláme vybojovat šestou příčku, která slibuje přijatelného soupeře pro play off. K tomu naše děvčata už potřetí bude dirigovat kouč Přemysl Kubala, se kterým měníme styl volejbalu a musíme jej vypilovat právě pro play off.

A náš soupeř? Přerov letos září. Hanačky jsou se 32 body v tabulce třetí za tradičně suverénním Prostějovem a silným Olympem Praha.

Utkání startuje v sobotu v 18:00. Držme našim děvčatům v posledním duelu základní části palce.

facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT