7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

A znovu derby. Vyzvou nás juniorky SG

DR123328Skóre 9:1 na sety a tři poměrně jasné výhry. Takové byly dosavadní tři extraligové souboje probíhající sezony mezi KP Brno a SG Brno. Zkušenější Královopolanky zatím juniorky brněnského Sportovního gymnázia vždy převýšily. Naposledy ve čtvrtek, kdy naše hráčky zvítězily 3:0.

 

 

 

 

Druhá nadstavbová skupina extraligy nabízí v krátkém sledu další utkání obou městských rivalů. V předehrávce 24. kola domácí nejvyšší soutěže se jako domácí tým tentokrát v hale ve Vodově ulici představí juniorky SG Brno, kterým patří se dvěma body poslední pátá příčka tabulky druhé skupiny. SG ovšem po těsné prohře 2:3 z minulého týdne obralo o bod Šternberk.

Ve dvou duelech a osmi odehraných setech nadstavby se v dresu SG Brno dařilo Barboře Najbrtové, která si připsala 25 bodů. Luxusní statistikou 47 bodů a téměř šesti bodů na set se chlubí naše královopolská blokařka Anna Širůčková. Obě hráčky jsou na čele bodových statistik druhé nadstavbové skupiny, kterou prozatím vedou naše hráčky s 27 body a bojují tak o šesté postupové místo do play off. Povedený start nadstavby si naše hráčky kromě zmiňované výhry 3:0 nad SG Brno užily o víkendu v Praze, kde poprvé v sezoně porazily po výsledku 3:2 Slavii.

Městské derby startuje ve čtvrtek 14. února v 17:00 v hale ve Vodově ulici. Přijďte povzbudit brněnské volejbalistky na obou stranách.

facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT