7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Vracíme Šternberku vánoční direkt

DR123328Po necelém týdnu se na palubovku haly ve Vodově ulici vrací naše volejbalistky. Ve 22. kole extraligy přivítáme ve středu od 18:00 hodin Sokol Šternberk. Naše hráčky načaly druhou extraligovou fázi skvělými výsledky. Ze tří zápasů vytěžily osm bodů za dvě výhry 3:0 nad SG Brno a za vydřenou pětisetovou bitvu s výsledkem 3:2 pro nás proti pražské Slavii.

 

 

 

 

Díky těmto úspěchům minulých dní držíme se 30 body první příčku druhé nadstavbové skupiny, kterou si chceme pohlídat jako šestou příčku pro postup do play off.

Šternberku se v nadstavbě příliš nedaří. Prohrál 0:3 v Ostravě i se Slavií. Dva body Sokolky vybojovaly po těsné výhře 3:2 nad SG Brno. Přesto je Šternberk s dvaceti body na předposlední deváté příčce tabulky. Aby se nezačal bát o postup do play off, potřebuje nutně bodovat. Utkání tak slibuje zajímavou podívanou.

Tu podtrhuje i naše snaha o odčinění výsledku z 15. kola, kdy jsme před Vánoci v polovině prosince prohráli ve Šternberku 2:3 a tehdy si uvědomili, že do první nadstavbové skupiny nepostoupíme. Sokolkám tak máme co vracet, což ví i naše Anna Širůčková, která se v posledních dnech rozehrála do výtečné formy. V posledním utkání smetla SG Brno 17 body a celkem ve třech duelech nasbírala už 64 složených míčů a je nejproduktivnější ženou nadstavbové statistiky.

Přijďte naše volejbalistky podpořit za cestou k další nadstavbové výhře i na cestě do play off.


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT