7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Čekají nás poslední domácí duely. Slavie má zatím navrch

DSC_0289Zatím má nad námi v letošních statistikách navrch Slavia Praha. S Pražankami jsme se utkali třikrát a ve dvou případech slavila výhru Slavia. Ve čtvrtek mají naše volejbalistky ideální příležitost tato čísla změnit. V předposledním domácím utkání nadstavby hostíme od 18:00 hodin v hale ve Vodově ulici právě sešívaný tým z hlavního města.

 

 

 

 

Se Slávií jsme letošní vzájemná měření sil nezačali dobře. Naše děvčata si v listopadu v 8. kole extraligy přivezla porážku 2:3, která se vyvinula z nevídaného dramatu.

Při domácí odvetě dvě kola před koncem základní částí nejvyšší soutěže nám Slavia v 17. kole uštědřila tvrdý políček. Pražanky na naší palubovce v celku v pohodě vyhrály 3:1.

V prvním nadstavbovém utkání zase zazářila naše děvčata a z pražské palubovky odjela s těsnou dvoubodovou výhrou 3:2.

Čtvrteční duel nabízí už před první výměnou zajímavý souboj čísel. Praha totiž zatím s 31 body vede tabulku druhé nadstavbové skupiny a navíc odehrála jen 22 zápasů. Naše hráčky mají za sebou už 23 utkání a v tabulce jsou o bod druhé. Což v součtu znamená až sedmou příčku pro postup do play off a my chceme místo šesté, které nabízí přijatelnějšího soupeře do čtvrtfinále v podobě Frýdku-Místku, Přerova nebo Olomouce.

Postupovou matematiku už nemáme ve svých rukách, ale ve zbylých zápasech a kvůli zamotaným výsledkům nadstavby se může stát bodově cokoliv, a to i zatím vedoucí Slavii.

Potřebujeme tři body, to je jasné. Přijďte naše volejbalistky podpořit do hlediště v posledním domácím duelu nadstavby. Vaši podporu potřebujeme.


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT