7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Blog reprezentantky Magdaleny Bukovské

kp olo m 26022021 82

 

Reprezentační družstvo U23 zamířilo minulý týden na první přípravný kemp do Kutné Hory. Stejně jako v loňském roce probíhá na kempech příprava hráček ve spolupráci s trenérem národního týmu žen Giannisem Athanasopoulosem a má navázat na práci reprezentačních družstev kadetek a juniorek v období přechodu od juniorské do seniorské reprezentace. Úvodní přípravný kemp absolvoval i královopolský trojlístek ve složení Magda Bukovská, Dáda Digrinová a Denisa Pavlíková. A jak příprava probíhala? Popisuje ve svém blogu Magda...

 

 

Pondělí 7.6.

Je pondělí 8:30 a já čekám na odběr antigenního testu a poté se přesouvám na Kounicovu, kde máme sraz s holkama z Brna. Nakonec jsme vyjely trochu později, protože se nemohl najít tranzit, a po cestě jsme se ještě zastavily na benzínce kde jsme vyzvedávaly Peťu Indrovou. Na halu jsme přijely tak kolem 12:30, ubytovaly jsme se a čekal nás první společný oběd.

Po obědě jsme měly polední klid a v 15 hodin byl nástup na trénink, cvičily jsme hodně kontrolu míče a různé technické činnosti a po skončení nás čekala zasloužená večeře. A po ní už nic jiného než odpočinek a úklid do říše spánku.

Úterý 8.6.

Den začal budíčkem na snídani, která byla v 8 hodin. V 9:30 přišel na řadu volejbalový trénink, na něm už jsme dohrávaly a byly v šestkách a pak jsme se přesunuly zase do jídelny na oběd. Po poledním klidu jsme se odpoledne rozdělily do dvou skupin na posilovnu, kde jsme se zaměřovaly na celé tělo. Pak následovala zase večeře a po ní volno.

Středa 9.6.

Začala jako každý den snídaní a dopoledním tréninkem. Po odpoledním tréninku jsme se tentokrát šly podívat do místní kostnice v Kutné hoře, což bylo moc milé překvapení a zpřijemnění dne. Když jsme se vrátily zpátky na halu, čekala nás kompenzace s fyzio a také konečné jídlo dne, večeře.

Čtvrtek 10.6.

Opět zvoní budíček na snídani a následuje dopolední trénink, na který přijel trenér Martin Hroch. Zaměřil se s námi hlavně na techniku a na konci tréninku nás čekaly dohrávky v šestkách. Podobně to probíhalo i odpoledne, kdy se k nám přidal navíc i pan trenér Mitáč. Po tréninku následovala už jen večeře a pak důležitý spánek.

Pátek 11.6.

Náš konečný den prvního týdne soustředění U23 jsme nastartovaly skvělou snídani a po ní už jsme se zabalily domů. Některé z nás ale měly zabaleno už dva dny předem (třeba Dáda). Před tréninkem jsme pak vyklidily pokoje a v 9 hodin jsme se přesunuly do posilovny, kde jsme byly zase rozdělené na poloviny, ta první začala v 9 hodin v posilovně a v 10:00 se přesunula na volejbal, druhou půlku čekala posilovna od 10 hodin a volejbal o hodinu později. Pak už se konal jen závěrečný oběd, po něm jsme se rozloučily, nastoupily do tranzitu a frčely zpět do Brna.

 

Další tréninkové kempy v Kutné Hoře:

  • 14.–18. 6. 2021
  • 21.–25. 6. 2021

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT