7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Co přinese druhý den?

211702_A_020Znáte ty lidi co sedí v nemožných polohách, vyvrací oči, ošmatlávají skleněné koule, pohazují mrtvými zvířaty, přehazují pexeso a vykládají pasiáns. Taky my si zahrajeme na věštce a otipujeme průběh druhého dne. 


 

 

Posko - Itálie 0:3 (15:00)

Italky čeká nepříjemný soupeř, ovšem jen v případě, že si samotné nepřihrají. Polsko nedostane tolik prostoru při bránění útoků Itálie a druhý duel jednoznačně prohraje. Italky mají totiž Guerru a ta je rozseká.

 

Česká republika - Slovinsko 3:1 (17:30)

Česky mají za sebou ne zrovna povedený duel s Černou Horou, přesto je na prsou hřejí tři body a také sebevědomí z posledního duelu se Slovinskem, který vyhrály 3:2. Slovinky mají v nohách těžké utkání s Polskem a v hlavách fakt, že nedokáží věci patřičně dovést do konce. Ano, jsme trochu patrioti, ale dnes našim holkám pevně věříme. Pokřik dne: "MLEJNKU, MELEME, MELEME!!!".. a tak dále.

 

Řecko - Černá Hora 3:1 (20:00)
¨
Jediný důvod proč dáváme Černohorkám set je 2000 diváků, kteří připraví Řekyním opět peklo. Ale Řekyně jsou najeté, utkání s Itálií je určitě negativně nepoznamenalo, naopak si dokázaly, že mohou hrát s každým. A v ruce drží trumfové eso, kapitánku Olgu Strantzali.

 

Tak jo, za necelé dvě hodinky jdeme na to. A peskovat nás můžete nejpozději po půl jedenácté.

 


 

 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT