7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Anička Suchá: Pocity to byly neskutečné

DR127785

Anička Suchá je nejmladší hráčkou celého mistrovství Evropy. V České republiice nastoupila již ve všech soutěžích výjma extraligy žen. Hráčka, která si volejbal náležitě užívá poskytla krátký rozhovor v den zápasové pauzy.

 

 

 

 

(rozhovor proběhl 2. 4. 2013)

Šoumi, ty jsi hráčka, která prožívá pocity velice intenzivně, tak jaké byly ty těsně po skončení utkání s Řeckem?
No byly neskutečné. Nemohla jsme uvěřit tomu, že jsme vyhrály! A když už jsme tomu začínala věřit, tak to bylo něco fantastického. Hlavně po tom třetím setu, kdy jsme dost prohrávaly, to bylo skoro neuvěřitelné! Ale my se zvedly a začaly hrát svojí hru!

A právě třetí set jsi pro tým vybojovala ty...

Mslím, že to byl týmový výkon akorát ty poslední asi dva balony jsme složila já díky tomu, že mi to Máří nahrála na roztrhaný dvojblok.

V jednom z rozhovorů sis posteskla, že jako nejmladší vše odnášíš, ale po včerejšku by už mohlo být vše trochu jinak, ne?

To bylo myšleno ze srandy!(smích) Bylo to na otázku kdo je v týmu největší Šoumen, tak jsme řekla, že všichni, ale že si ze mě holky často utahují kvůli mému věku ...Myslím, že včerejšek nic v tomto směru nemění..

Váš tým se občas potýká s problémy na přihrávce. Ty letos v sezóně působíš v klubu i na postu smečařky. Nemáš chuť do příjmu někdy vlítnout?

No občas si říkám, že bych to přihrála i já! (další smích) Néé ..myslím, že párkrát nám příjem proti Slovinkám uletěl, ale myslím, že včera už jsme přihrávaly jako vždy a to nám pomohlo, že jsme mohly kombinovat.

Máte za sebou tři utkání, dnes je na programu volno. Přišlo vhod nebo je sil stále dost?

Určitě to byly tři těžké zápasy, takže volno opravdu přijde vhod.

Za malý okamžik vás čeká, oběd. Vaří Vám v Černé Hoře dobře?

Vaří tu opravdu výborně! Já musím jít na ten oběd tak se mějte hezky!

 

 


 

 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT