7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

featured

Úspěch v extralize se asi koupit dá. Naše cesta je ale jiná

KP vs ŠTEN web 11012024 3

 

Loni byl se svým týmem na výsluní, letos i přes stříbrnou medaili v Českém poháru často čelil kritice, zejména z řad fanoušků. Erik Nezhoda má za sebou v pozici hlavního kouče KáPéčka dvě zcela odlišné sezóny. Poté, co si s družstvem plným zvučných jmen sáhl na zlatý double, vstupoval do sezóny 2023/24 s úplně jinou sestavou. Ta nakonec v extralize stačila pouze na čtvrtfinále. „Zklamaný nejsem. Nějakou chvíli teď může trvat, než se dočkáme dalšího úspěchu. Naším cílem je postavit mladý, perspektivní tým, s chutí bojovat,“ vysvětluje Nezhoda.

Číst dál...

V posledním zápase sezóny KP porazilo Slávii Bratislava

KP Slávia

 

V rámci přípravy na finále slovenské nejvyšší ligy zavítal ve čtvrtek do Králova Pole tým Slávia EU Bratislava. Svěřenkyně Erika Nezhody s ním odehrály přátelské utkání, která bylo jejich úplně posledním zápasem sezóny 2023/24. V napínavých koncovkách prvních tří setů byly nakonec vždy úspěšnější brněnské hráčky a slovenským volejbalistkám patřil jen čtvrtý dohrávaný set. Královo Pole tak sezónu zakončilo výhrou 3:1 na sety.

Číst dál...

Sezóna ve Francii? Rychlejší volejbal i padající mandle ze stromů

KP ŠELMY WEB 07052023 67

 

Se sezónou 2023/24 se už rozloučil nejenon náš A-tým, ale i řada našich bývalých hráček. Magdalena Bukovská a Ela Koulisiani v uplynulé sezóně hájily barvy francouzského týmu Pays d´Aix Venelles a umístily se s ním na 9. místě. Na úplně stejné pozici skončila s německým družstvem Ladies in Black Aachen také Květa Grabovská.

Číst dál...

Královo Pole bojovalo o prodloužení série do posledního míče

KP vs ŠTEN web 11012024 7

 

Královopolské volejbalistky vycestovaly v úterý k třetímu čtvrtfinálovému utkání na sever Čech, kde je čekal zápas o všechno. K pokračování série totiž potřebovaly v Liberci nutně zvítězit. Do utkání vstoupilo Brno lépe než soupeř a ujalo se vedení 1:0 na sety. Další dvě sady sice patřily domácím hráčkám, Královo Pole se ale v koncovce čtvrtého dějství propracovalo k setbolu a bylo jeden míč od tie-breaku. Liberec však prodloužení zápasu ani celé série nepřipustil, setbol odvrátil a následujícími dvěma výměnami čtvrtfinále ukončil. KP Brno se tak s letošní sezónou loučí.

Číst dál...

I druhý čtvrtfinálový souboj ovládly liberecké hráčky

KP LIB kp 16032024 5

 

Druhý čtvrtfinálový zápas mezi Královým Polem a Libercem nabídl divákům ve slušně zaplněné hale Vodova v sobotu v podvečer skvělou podívanou plnou napínavých momentů a krásných výměn. Oba týmy byly při chuti, domácí hráčky navíc hnali dopředu skvělí fanoušci a odměnou jim byla velká bitva, kterou však lépe rozehrál i zakončil Liberec. Po výhře 3:1 na sety tak volejbalistky ze severu Čech vedou ve čtvrtfinálové sérii 2:0.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT