7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

featured

KP podlehlo Ostravě, zvládla lépe koncovky setů

Nina1

 

KP Brno ve čtvrtém extraligovém kole neuspělo v Ostravě. Ta na své palubovce zvládla lépe napínavé koncovky prvního a třetího dějství, a zápas nakonec doma vyhrála poměrem 3:0 na sety. Na první vítězství v této sezóně si tak královopolské volejbalistky ještě musí počkat.

Číst dál...

Volejbalová akademie má letos medailové ambice

Nina1

 

Královopolská Volejbalová akademie má letos v mládežnických extraligách vysoké cíle. Po dvou letech bez medailového úspěchu by trenéři i hráčky rádi završili letošní sezónu ziskem cenného kovu. Ambicemi se netají zejména družstvo kategorie U22 a také tým U20, který tvoří početně i výkonově slibná tréninková skupina hráček Volejbalové akademie. Družstvo U20 organizačně vede Jan Moravčík.

 

Číst dál...

Brněnské derby vyhrály bez ztráty setu Šelmy

Nina1

 

Úvodní extraligové derby sezóny 2024/25 vyhrály bez ztráty setu Šelmy Brno. Ve své domácí hale na Kounicově se ujaly vedení 2:0, Královo Pole však následující sadu rozehrálo slibně a vypadalo to, že zápas tak jednoznačný průběh mít nebude. Šelmy ale dokázaly šestibodový náskok soupeřek smazat a nakonec i nejtěsnějším rozdílem 25:23 vyhrát koncovku třetího dějství - a tím i celé derby. Tři body tak putují na jejich konto.

Číst dál...

Královopolské volejbalistky jedou z Olomouce s prázdnou

Nina1

 

Svěřenkyně Erika Nezhody zamířily k dalšímu zápasu do Olomouce, kde se v úterý dohrávalo druhé extraligové kolo. Do utkání vlétly suverénní výhrou v prvním setu Hanačky, KP ale bleskurychle zareagovalo a mělo navrch celou druhou sadu. Pak zápas začala znovu kontrolovat Olomouc a tentokrát už žádný zvrat nepřipustila. Výhrou 3:1 na sety si nakonec zajistila do tabulky tři body. Královo Pole naopak odjíždí domů s prázdnou.

 

Číst dál...

Kateřina Pelikánová: Chci tu být pro holky - v zápasech i mimo ně

Nina1

 

Královopolský A-tým vede i v letošní sezóně jako kapitánka Kateřina Pelikánová. Poprvé se této role ujala po mistrovské sezóně KáPéčka, kdy družstvo opustila řada výrazných opor. Věděla, že to nebude jednoduchý rok, nakonec v něm ale s novým týmem dokázala postoupit do dalšího kola prestižní Champions League a vybojovat stříbro v Českém poháru žen. Během sezóny zvládla také maturitu a přijímací zkoušky na Masarykovu univerzitu, kde nyní studuje obor Regenerace a výživa ve sportu. 

 

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT