7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ze zákulisí

Kdo také stojí za postupem do finále Extraligy

Vzhledem k velkému úspěchu, kterým je postup našeho mladého týmu do finále Extraligy žen, se všechna pozornost upírá k hráčkám tohoto týmu. Rádi bychom se pokusili poodhalit osoby, které se za tímto nečekaným, ale stoprocentně zaslouženým úspěchem, nenápadně ukrývají. A na jejichž obětavé a nenahraditelné práci mohou v současné době stavět trenéři "seniorského" družstva Ondra Marek s Radimem Vlčkem.

Číst dál...

Turecký deníček - den první

Speciálně pouze pro čtenáře našeho webu, vám přinášíme exkluzivní reportážní seriál přímo z "místa činu". Kde se budete moci přesvědčit, že náš fotografický mág Ondra Driml nekouzlí pouze výtečné fotografie, ale neméně dobře je dokáže doprovodit poutavým komentářem. Ale nenechme se již zdržovat a spěchejme do země pohádek tisíce a jedné noci, z nichž snad jedna právě začíná....

Číst dál...

Turecký deníček - den druhý

Druhý den v turecké metropoli už člověk vnímá trošku jinak, než když se objevíte na letišti přesednete na bus, jste odvezeni do hotelu, proběhne pozdní oběd, následně jedete na halu a zase zpět do hotelu. Navíc v pozdním odpoledni téměř po tmě, takže člověku uniká spousta detailů a každodenních istanbulských maličkostí.

Číst dál...

Turecký deníček - den třetí

Emoce už odezněly a nastal čas návratu do Brna. Odlet byl naplánován na 15:40, takže jsme měli dostatek prostoru a času poznat něco málo z krás Istanbulu. Počasí sice nebylo úplně nejvlídnější, ale nepršelo. To nám bohatě stačilo k tomu, navštívit Grand Bazar a jednu ze dvou slavných mešit, Hagia Sofia, nebo-li Chrám Boží moudrosti. Vše je součástí tzv. Zlatého rohu. Trošku jsme měli obavy o naše zavazadla. Po sáhodlouhám a nekonečném večerním přesvědčování se nám podařilo doslova ukecat řidiče, aby během dopoledne přijel do hotelu, vyzvedl zavazadla a po 13-té hodině vyzvedl i nás právě u mešity Sofia.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT