7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Základní školy se zaměřením na volejbal pro žákyně nejenom 6.tříd

 Pro ty co to myslí s volejbalem vážněji bychom rádi nabídli alternativu ideálního skloubení školní docházky a kvalitní sportovní přípravy. V současné době je pro budoucí úspěchy potřeba harmonické přípravy již od ranějšího věku. Naštěstí nejsou mladé volejbalistky nuceny do každodenní úmorné dřiny jako je tomu u gymnastek a třeba plavkyň. Ale od 11 let je možné se poohlížet po intenzivnějších a hlavně komplexnějších formách přípravy než mohou nabídnout pouze klubové tréninky. Základní školy se zaměřením na sportovní přípravu v oblasti volejbalu ZŠ Milénova a ZŠ Novolíšeňská, které spolupracují s naším klubem na výchově mladých volejbalistek, mohou tuto možnost velmi dobře splnit.
Obě školy regionálně pokrývají brněnské sektory Brno-sever a Brno-východ. Spolupráce již přináší první výrazné úspěchy, kdy žákyně ZŠ Milénova tvořící páteř žákovského družstva našeho klubu získaly titul Přebornic České republiky 2008 a nejlepší hráčkou tohoto Přeboru byla žákyně 9.třídy Veronika Nálezková (viz. titulní foto). Také žákyně ZŠ Novolíšeňská úzce spolupracující s dalším úspěšným brněnským klubem Juniorem Brno dopomohly k 2.místu v Krajském přeboru Jižní Moravy a postupu dorosteneckých družstev do 1.ligy.
Hlavní předností přípravy v rámci skloubení školní docházky a tréninkového procesu je úspora času, jelikož se děvčata připravují převážně na sportovištích ZŠ, harmonický rozvoj, protože navýšení hodin přípravy je využíváno k lepší doplňkové činnosti např. bazén, doplňkové posilování celého těla, ostatní druhy sportu atd. a v neposlední řadě komplexnější informovanost ohledně hráček vzhledem k zapojení učitelů školy do tréninkového procesu. V případě, že sport bude nedílnou součástí života Vaší dcery a bude svou píli a um chtít korunovat budoucím úspěchem, budeme rádi když zvážite tyto možnosti a v případě zájmu využijete uvedené kontakty.
ZŠ Milénova 14, Brno-Lesná
web:  http://www.zsmilenova.cz/
kontakt:  Mgr. Jiří Křenek, ředitel školy, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tel. 548 422 932
ZŠ Novolíšeňská 10, Brno-Líšeň
web:  http://www.novolisenska.cz
kontakt:  Mgr. Pavla Kočvarová, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tel. 544 210 528

facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT