7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Letní soustředění - Nové Město na Moravě 2011

Termín:                  13. – 21.8.2011

Místo:                     SOŠ Nové Město na Moravě, Bělisko 295

Ubytování:             pokoje pro 2-4 osoby bez soc. zařízení

Stravování:            5 x denně

 

 

Cena: 3.980,- Kč

V ceně je zahrnut odborný volejbalový výcvik, zdravotní péče, odpovídající hygienické podmínky, doprava, speciální materiálové vybavení a další náklady nutné pro průběh soustředění. Každá hráčka obdrží tričko. V ceně poukazu není zahrnuto pojištění (hráčky mají základní pojištění v rámci členství v ČSTV). Případné připojištění je třeba si zajistit individuálně.

Možnosti úhrady:

  1. Soustředění je možno uhradit fakturou, kterou zaplatí Vaše ZO nebo zaměstnavatel (postup je stejný jako při úhradě dětského tábora). Pro Vaši organizaci vystavíme fakturu (pro tento případ uveďte přesnou adresu do přihlášky), kterou organizace uhradí v plné výši. Rodiče pak zaplatí rozdíl, který organizace stanoví.
  2. V případě, že žádná organizace nepřispívá, platbu zaplatíte složenkou nebo převodem na b.ú. 43-9451110277/0100 (variabilní znak = rodné číslo vaší dcery, je důležitý pro identifikaci platby).

- Na základě Vašeho požadavku v závazné přihlášce Vám zašleme fakturu nebo složenku.

Termín zaplacení: Pobyt musí být uhrazen předem, tudíž je termín zaplacení do 30.6.2011.

  • V případě odhlášení Vaší dcery za závažných důvodů do 14.7.2011 Vám bude vrácena celá částka, zkrácena o režijní náklady (100,- Kč).
  • V případě odhlášení Vaší dcery za závažných důvodů do 7.8.2011 (na základě lékařského potvrzení) bude vrácena částka zkrácená o 20% (náklady na storno pronajímatele).
  • O navrácení peněz musí rodič písemně požádat nejpozději do 30.9.2011 (s přiloženými potvrzeními).

Po provedení úhrady obdrží Vaše dítě nástupní list a pokyny s dalšími údaji. Účast Vaší dcery na soustředění je jedním z nejvážnějších kritérii při rozřazování do soutěžních družstev a je tudíž v jejím zájmu se soustředění zúčastnit !!!

Děvčata zařazená do družstev přípravek se mohou soustředění zúčastnit v případě, že počet přihlášených děvčat bude alespoň 10, aby bylo možné sestavit družstvo přípravky.

Vedoucí soustředění: Richard Wiesner MT: 602 767 551, E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT