7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Soustředění mládeže 2009

Jako již každým rokem, se družstva mládeže připravují v mimobrněnském prostředí na nároky následující sezóny. Jako v minulém roce se hostitelským prostředím stalo 70km vzdálene městečko na Vysočině - Nové Město na Moravě. Náročný týden absolvovala všechna družstva dorostové a žákovské složky, a i sedmička statečných děvčat z družstev přípravek.
 
 
Kromě pravidelné skladby tréninkové činnosti se také uskutečnily společné tréninky družstev juniorek A a B s družstvy žákyň a odloučeného prostředí areálu v Petrovicích využily ke společnému tréninku také kadetky s žákyněmi B. Byla radost sledovat s jakým zaujetím se starší děvčata věnují svým mladším kolegyním a ty s nevšední pozorností hltají jejích každé slovo a sledují ukázky správného provedení herních činností.
Dalším spestřením byla návštěva družstva A-žen. Hráčky prvního družstva se ve středu odpoledne ujaly role kapitánek, při zápolení družstev složených napříč kategoriemi, v různých zábavných soutěžích, které připravil asistent trenéra Radim Vlček. I když vítězství nebylo tak důležité jako jindy, a vítězem se staly všichni, nejvíce prvenství pozbíralo družstvo "Deset malých černoušků". Nejlépe o všem vypoví přiložené fotografie.
Aby to trenérskému kolektivu nebylo líto, tak v páteční večer se výjezdní jednání členů představenstva plynule přeměnilo na urputný turnaj v bowlingu, kde se ukázalo, že zúčastnění ovládají nejenom trenérské umění, ale ani srážení kuželek jim není cizí. Pravým "bowlingovým mágem" se ukázal Véna Starý, který také dokázal přivést své družstvo ke konečnému vítězství.
Již nyní se všichni těší na další sezónu, protože ví, že budeme opět dobře připraveni !
 
 

facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT