7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Mládež se opět připravovala v Jeseníkách

 Již potřetí využila pohostinnosti Penziónu SPORT ve Vojtíškově družstva mládeže našeho klubu, aby v průběhu 14 dní načerpala potřebnou výkonnost do dlouhé a náročné sezóny.

V malebném prostředí Jeseníků poblíž Kralického sněžníku se uskutečnilo soustředění mládežnických družstev našeho klubu. Perfektně připravená sportoviště, která jsou chloubou místního areálu a jsou pečlivě spravována majitelem Janem Zajarošem, byla svědkem důsledné a náročné přípravy všech děvčat, která v potu tváře plnila zásobárny sil, jež určitě budou v budoucnu potřebovat.
V prvním týdnu se soustředění zúčastnila družstva kadetek A (trenér Zdeněk Janoušek s asistentem Fedorem Tilšerem), juniorek B (s novou trenérkou Ešou Adamovou) a žákyň M - ZŠ Milénova (trenér Jiří Křenek). Druhý týden absolvovala družstva žákyň A (trenér Karel Hoblík), žákyň B (trenérka Eva Králová s asistentem Nikolou Štouračem) a žákyně D (trenérka Majka Kašubová s asistentkami Veronikou Ševčikovou a Sabrinou Prokešovou). O kompenzaci a regeneraci během náročného programu se staral fyzioterapeut Milan Slavík. Velkým kladem byla přízeň počasí, které, ač na horách bývá značně nestálé, nedovolilo pouze jeden den uskutečnit připravovaný program. Také zranění se naštěstí děvčatům vyhýbala a tak maximální spokojenosti zkalilo pouze několik viróz mladších děvčat. Ñová sezóna může začít, protože my jsme připraveni!



facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT