7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Rodičovská karta

Vážení rodiče,

Tak jako minulý rok jsme pro vás připravili v rámci projektu Volleyball Family – Rodičovskou kartu. Vzhledem k našemu přesvědčení, že ve vás máme nejbližší a nejvěrnější partnery, je snaha vám nabídnou, alespoň malou kompenzaci za přízeň a podporu, kterou nám dlouhodobě věnujete.

 

V současné době vám již kartu dcera jistě předala. Pokud by se tak nestalo, kontaktujte ředitele VK prosím na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo MT: 602767551 a bude pro vás připravena při návštěvě sobotního utkání u pokladny, popř. domluvíme jiný způsob předání.

 
Tak jako minulý rok vám tato karta, kromě možnosti vstupu pro 2 osoby, může zpříjemnit sledování utkání našeho družstva žen, jelikož držitel této karty a jeho doprovod může využít služeb RODIČOVSKÉHO KOUTKU (viz. přiložená mapka), kde je možné si zanechat oděv v kombinaci s připraveným drobným občerstvením. V případě potřeby vám bude nápomocna přítomná obsluha. Věříme, že tyto služby vám vylepší dobrý pocit z návštěvy utkání našeho prvního družstva a umocní kvalitní sportovní zážitek.
 
Jak již bylo dříve avizováno, bylo naší snahou rozšířit působnost tohoto projektu i na spolupráci s partnery našeho klubu a jsme rádi, že vám můžeme nabídnout první výhody, které z této spolupráce vycházejí.
 
 
Prodejna sportovního a cyklistického vybavení – www.abccyklosport.cz
15% sleva na sportovní vybavení, při pravidelných nákupech možnost i větší slevy
 
Nejnovější wellness na dosah Brna – www.wellnesskurim.cz
15 % slevu na rodinné vstupné do aquaparku Wellness Kuřim může ušetřit až 113 Kč
 
 Prodejce selektivní kosmetiky – www.fann.cz
10% sleva na veškerý nezlevněný sortiment při nákupu v prodejně
 
 
 
Další partneři jsou v jednání a věříme, že brzy vám budeme moci přinést další výhody a slevy. Těšíme se na setkání s vámi nejenom při utkání našeho družstva žen a očekáváme vaše náměti pro další zlepšení služeb našeho projektu.
 
Richard Wiesner
ředitel VK Královo Pole
 
 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT