7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Rojko: Věřím, že družstvo sebere energii a připravenost na play off

DR173827K předposlednímu zápasu nadstavbové části extraligy zamířílo královopolské Áčko do Přerova - domů se po prohře 1:3 na sety vrací bohužel s prázdnou. Dnes jsme se praly samy se sebou," smutnila po utkání kapitánka Vendula Měrková. Se svými spoluhráčkami si zahraje poslední zápas nadstavby v sobotu, už teď je ale jasné, že do play off postoupí KP Brno z prvního místa nižší skupiny a ve čtvrtfinále se střetne s Olympem Praha.

 

„Dnes jsme hráli venku lépe než minulý týden, ale při poměru chyb 16:8 se zápasy nevyhrávají. Věřím, že družstvo sebere energii a připravenost na play off, k čemuž budeme ladit závěrečnou přípravu," uvedl po zápase Marek Rojko. Podstatou naší připravenosti bude emoční část naší hry - ta je podle mě klíčová," dodal.

Bojovně naladěný Přerov získal na domácí palubovce úvodní sadu poměrem 21:25 (z pohledu Brna), hráčky Králova Pole ale odpověděly hned v následující sadě výhrou 25:19. Třetí dějství však uzmul opět Přerov, nejtěsnějším možným výsledkem 23:25 a ve čtvrtém setu stvrdil vítězství v celém utkání výhrou 19:25.

Přerov nás od třetího setu zatlačil výborným servisem, my jsme naopak na něm ubraly. Domácí nás dnes výborně bránily a bojovaly o každý míč," zhodnotila zápas Vendula Měrková.

 

KP Brno - Přerov (21:25, 25:19, 23:25, 19:25)

 

Barbora Mertová

Foto: Ondra Driml

 

 

 

 

 

 .


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT