7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Z Ostravy vezeme důležitou výhru za další tři body

002 DR184422

Tým Tomáše Samselyho zvládl na výbornou i druhý extraligový duel tohoto týdne. Sobotní utkání přitom vůbec jednoduché nebylo, protože královopolské hráčky vycestovaly k třetímu zápasu extraligy do Ostravy. S nelehkým soupeřem se ale popasovalo KP Brno parádně, zvládlo důležité koncovky setů, a po vítězství 3:1 si tak veze domů plný počet bodů. „Věděli jsme, že v Ostravě se nehraje snadno. Bojují o každý míč a nevzdávají se. Ale dnešní utkání jsme zvládli, škoda jen třetího setu, který ukázal to co říkám, že Ostrava se bije až do konce. Gratuluji holkám k vítězství," vzkázal po výhře svým svěřenkyním Tomáš Samsely.

„Vezeme domů důležité tři body, i přes naše chyby jsme dokázaly zvítězit, což je určitě pozitivní,“  usmívala se po zápase kapitánka Klára Vyklická.

První set byl v Ostravě vyrovananý až do úplného závěru (22:22), bylo to ale Královo Pole, kdo těžil postupně ze dvou setbolů a sadu bral pro sebe (24:26). Podobný průběh měla i sada s pořadovým číslem dvě (23:23) a koncovka se opět vyvedla lépe hostujícím hráčkám (23:25). Ostravu to nezlomilo a třetí set nakonec vybojovala na svou stranu poměrem 25:21. Ve čtvrtém setu ale brněnský tým ukázal svou chuť po vítězství i bojovnost a výsledekm 20:25 si v Ostravě vysloužil do tabulky tři body.

 

Ostrava VK Královo Pole 1:3 (24:26, 23:25, 25:21, 20:25)

 

Barbora Mertová

Foto: Ondřej Driml

 

 

 
 
 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT