7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Jednoznačné domácí vítězství nad Frýdkem-Místkem

 Brněnské volejbalistky v šestnáctém kole extraligy navázaly na dobrý výkon z Prahy a bez větších problémů si poradily s družstvem Frýdku-Místku. Hladkým vítězství 3:0 potvrdily druhé místo v tabulce, o které již do konce základní části prakticky nemohou přijít.

 

16. kolo ženské volejbalové extraligy

KP Brno - Sokol Frýdek-Místek 3:0 (16,21,18)
Rozhodčí: Renčín, Dočkal. Čas: 64 minut. Diváci: 200

Sestavy

Brno: Tomanová, Hanusová, Mikysková, Tobiášová, Hasalíková, Jelínková, libero Drexlerová - Kubínová, Hasalíková, Onderková
Frýdek-Místek: Synková, Malá, Langová, Dedková, Daňková, Homolová, libero Osvaldová - Janďourková, Haškovcová

Brněnské volejbalistky bez větších problémů porazily své severomoravské soupeřky, které se vyjma druhého setu nedostaly přes dvacet bodů. Největší zbraní Brňanek byl servis, se kterým si frýdecko-místecké hráčky nedokázaly poradit. Královopolanky byly jistější i v útoku, dobrý výkon předvedly Hasalíková s Tomanovou. Brňanky si vítězstvím pojistily druhé místo v tabulce, o které již do konce základní části prakticky nemohou přijít.

Ohlasy po utkání:

Miroslav Čada, trenér KP Brno: "Vítězstvím jsme potvrdili papírové předpoklady před utkáním. Nyní již máme zajištěné druhé místo v tabulce a můžeme přípravu směřovat na vyřazovací boje. Dnešní zápas rozhodla naše lepší hra v útoku i kvalitnější nahrávka, kde předvedla dobrý výkon Jelínková. Máme teď k dispozici dvě vyrovnané nahrávačky, což je dobré pro případ zranění nebo různé taktické varianty."

Tibor Brida, trenér Frýdku-Místku: "Předvedli jsme odevzdaný výkon. Neporadili jsme si s těžkým servisem domácích, naše přihrávka byla velmi špatná. Pak nebylo o výsledku žádných pochyb."

Tereza Tobiášová, kapitánka KP Brno: "Byly jsme prakticky ve všech činnostech lepší než soupeřky. Ty měly špatnou přihrávku, díky které se nedokázaly dostat do hry."


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT