7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Skvělé zakončení roku, v brněnském derby jsme vybojovali výhru

Selmy Brno2

Lepší zakončení roku 2018 si královopolské volejbalistky nemohly přát, v brněnském derby svedly v parádní atmosféře napínavou bitvu s Šelmami, a i když prohrály první set těsně 26:28, v následujících třech sadách už se tým Tomáše Samselyho nemýlil. Tři body tak putují do Králova Pole. „Dnešní vítězství jsme si opravdu vybojovali, obě družstva odehrála výborný vánoční zápas v super atmosféře," radoval se po utkání brněnský kouč.

 
„Rád bych poděkoval všem divákům, kteří dnes do haly přišli, a popřál jim pěkné svátky a šťastný nový rok," vzkázal fanouškům Samsely.
 
Z vítězství měla radost i kapitánka Klára Vyklická: „Jsou to pro nás důležité a těžce vybojované tři body. Šelmy jsme přehrály obranou v poli a na síti. Výborně hrála Agata Skiba," uvedla Vylická.
 
První dva sety se na Kounicově rozhodovaly vždy až v koncovkách (28:26, 23:25), třetí dějství ale mělo pod kontrolou od začátku Královo Pole a vyhrálo ho vysoko 13:25. Následující set zdaleka tak jednoznačný průběh neměl, Šelmy v něm dlouho držely mírné vedení (6:4, 16:14, 23:20), KP Brno ale zvládlo závěr sady lépe - nejprve srovnalo na 23:23 a  za stavu 24:25 vyhrálo hned první nabídnutý setbol (24:26). Do extraligové tabulky si tak Královo Pole vysloužilo plný počet bodů.
 
Šelmy Brno-VK KP Brno 1:3 (28:26, 23:25, 13:20, 24:26)
 

Barbora Mertová

Foto: Ondřej Driml

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT