7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Tři body jsou doma, Přerovu jsme tentokrát nedali šanci

PřerovV2019

Královo Pole se v nadstavbě už podruhé střetlo s Přerovem a zatímco v úvodu nadstavbové části se z výhry v Brně radovaly přerovské hráčky, ve středeční předehrávce 22. kola extraligy to byl královopolský tým, kdo zatáhl za vítězný konec. Přerov naopak doma nedokázal uhrát ani jeden set. „Musím  své družstvo pochválit za další vylepšený herní projev, nicméně i dnes provázely zápas chyby na obou stranách. Každopádně nás těší, že jsme Přerovu oplatili prohru z prvního kola nadstavby a připisujeme tři body," uvedl po utkání Tomáš Samsely.

 

 

První dějství se v Přerově rozhodovalo až v napínavé koncvce, kdy měly oba týmy k dobru setboly. Z výhry 26:28 se naokonec radovaly hostující volejbalistky. Brno to nakoplo a v dalších dvou sadách už svým soupeřkám nedalo prostor pro zvrat. Po výhře 21:25 a 17:25 si tak Královo Pole připsalo do tabulky důležité tři body.

„Dnes jsme své soupeřky přetlačily hlavně servisem a dobrou obranou na síti i v poli. Jsme moc rády za plný počet bodů," usmívala se po utkání kapiitánka Klára Vyklická.

 

Přerov - VK Královo Pole 0:3 (26:28, 21:25, 17:25)


 

Barbora Mertová

Foto: Ondřej Driml

 

 
 
 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT