7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

V posledním zápase nadstavby jsme nestačili na Ostravu

DR191500

K poslednímu utkání nadstavbové části extraligy vycestoval tým Tomáše Samselyho do Ostravy a ač tam zápas dobře rozehrál, tři body nakonec bere ze zápasu soupeř. „Ostrava předvedla parádní bojovný výkon, a to je bohužel přesně to, co chybělo našemu družstvu. Domácí dnes zaslouženě zvítězili," uvedl po zápase brněnský kouč. Královo Pole tak po prohře 1:3 na sety končí v nadstavbě na sedmém místě a ve čtvrtfinále, které startuje příští sobotu, se utká s Libercem.

 
 

První set byl v Ostravě dlouhou přetahovanou o body (18:18), koncovku ale zvládlo lépe Královo Pole a sadu vyhrálo 20:25. Druhé dějství bylo napínavou podívanou až do úplného závěru, nejtěsnějším rozdílem však nakonec set uzmuly domácí (25:23) a v dalších dvou sadách už Brnu nedaly šanci. Na své konto si tak svěřenkyně Zdeňka Pommera připsaly po výhře 3:1 na sety plný počet bodů.

K prohranému duelu se podobně jako Tomáš Samsely vyjádřila i kapitánka Klára Vyklická: „Z naší strany bylo v zápase moc chyb, soupeřky předvedly mnohem větší bojovnost.“

 

Ostrava – VK Královo Pole 1:3 (20:25, 25:23, 25:19 25:14)

 

Barbora Mertová

Foto: Ondřej Driml

 

 
 
 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT